Specialist in vloerisolatie en vochtbeheersing

Bel zelf
040 - 251 01 20

Ervaringen

Klantervaringen.

Natuurlijk wilt u weten of onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Daarom leest u hieronder enkele reacties van onze particuliere klanten.

Van Offeren uit Eindhoven | 24-06-2024

Ik lees hier alleen maar positieve reviews, maar dat kan ook niet anders. Wat een prettige samenwerking! Ook heel fijn waren de uitgebreide toelichtingen op de werkzaamheden. Enorm veel respect voor Sil, ongelooflijk hoe hij zich in de kleine kruipruime heeft kunnen bewegen. Ik denk nu al meer comfort te bemerken maar zodra de temperaturen dalen zal ik nogmaals verslag hierover uitbrengen.

Van Tiel uit Vught | 13-05-2024

Wij zijn zeer te spreken over de aanpak van Energiek Isolatie. Na ons eerste telefonische contact is Vincent nog diezelfde week langs geweest voor inspectie van de kruipruimte. Deskundige uitleg gehad en binnen een maand was de kruipruimte geïsoleerd. Fijne samenwerking met Vincent, Stephen en Arthur. Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Meurs uit Best | 02-05-2024

Wij zijn heel tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Er wordt de tijd genomen voor informatie en inspectie. Er wordt snel gereageerd op mail of telefoon. Nu afwachten of de isolatie zijn werk doet maar de onderzijde van de vloer was al heel snel droog. Aanrader als je voor vloerisolatie kiest.

Van Eerd uit Heeze | 05-04-2024

Geweldig bedrijf keurig netjes gewerkt erg behulpzaam. De baas Vincent super aardig en kundig. En Steef die in de kruipruimte ging echt top. Complimenten voor dit bedrijf.

Erdemir uit Valkenswaard | 27-03-2024

I highly recommend Energiek Isolatie for floor insulation. Vincent's expertise was evident from the start, offering tailored advice and efficient service. The team was professional and neat, completing the job without any disruption. Great value and excellent work!

Van den Bergen uit Eindhoven | 09-03-2024

Vincent heeft echt topwerk geleverd met het grondige onderzoek naar de isolatiemogelijkheden van onze kruipruimte. Zijn kennis en expertise sprongen eruit, net als zijn behendigheid om door krappe ruimtes te manoeuvreren om alles goed te bekijken. Hij gaf ons een heldere uitleg over zijn bevindingen en wat er mogelijk was, wat liet zien hoe professioneel en toegewijd hij is.

Snijders uit Eindhoven | 26-02-2024

Wij vonden de beslissing tot het isoleren van onze vloer geen gemakkelijke, ook omdat wij een ‘moeilijk’ ouder huis hebben en belang hechten aan redelijke werkomstandigheden. Zonder aandrang wist Vincent Reinbergen ons in onze keuze te begeleiden. Wij zijn nu erg content met de beslissing. Wij kunnen het deskundige en integere bedrijf Energiek Isolatie aan een ieder aanbevelen.

van Stipdonk uit Nuenen | 16-01-2024

Wij zijn uiterst tevreden over de werkzaamheden van energiek isolatie. Na het eerste contact heeft de HR. Reinbergen een inspectie en inmeting uitgevoerd in de kruipruimte onder de houten vloer van de woonkamer. Daarna heeft hij een offerte aangeboden die door mij voor akkoord is ondertekend. In overleg hebben we een datum vastgelegd. Op deze dag zijn twee monteurs na instructies van de Hr.Reinbergen met de montage van bodemafsluiting en vloerisolatie begonnen. In circa zes uur hadden zij de werkzaamheden naar mijn volle tevredenheid voltooid. ( 26 vierkante meter)

de Wildt uit Katwijk (NB) | 20-12-2023

Wij zijn erg te spreken over de hele gang van zaken. Vanaf de eerste afspraak tot en met de isolatie zelf verliep alles prettig, vlot, serieus, kundig en gedegen. Wij bevelen energiek-isolatie dan ook van harte aan aan mensen die hun vloer willen laten isoleren.

Dirks uit Best | 28-11-2023

Uiterst vakkundig, vanaf het eerste moment van kennismaken tot en met de oplevering van het project. Alleen al het feit dat Vincent ruim de tijd neemt voor een 'opname' in de aanvraag/offerte fase geeft veel vertrouwen en dat vertrouwen is gedurende het hele project alleen maar bevestigd! Wij hebben vloer- en bodem isolatie laten aanbrengen en zijn hierover uiterst tevreden. Wij kunnen Energiek Isolatie en Vincent alleen maar aanbevelen.

van Ham uit Den Bosch | 27-11-2023

Op 26 november 2023 heeft Energiek Isolatie vloerisolatie (Tonzon) aangebracht in mijn kruipruimte onder ons huis uit 1936. Dit is op een uiterst correcte, fijne en vakkundige wijze gebeurd. Door 2 personen aangebracht die je ook goed informeren wat en waarom ze dat doen. Geen overlast en alles wordt weer keurig opgeruimd. Een 100% aanbeveling.

Hermans uit Roosendaal | 08-11-2023

Wij hebben onze kruipruimte laten isoleren door Energiek Isolatie. Dit was een lastige klus, maar is zeer vakkundig gedaan. Ik zou hen zeker aanbevelen aan eenieder die denkt aan vloerisolatie. Ook bij het aanvragen van subsidie helpen zij met alle informatie. Kortom EEN TOP BEDRIJF!

Thijssen uit Geldrop | 18-09-2023

Vincent en zijn team van Energiek Isolatie zijn fijne mensen waar je van op aan kunt. Van tevoren wordt alles duidelijk uitgelegd en wordt de kruipruimte gescreend. Daarna wordt deze vakkundig geïsoleerd; vaak al in een halve dag. Ik heb voor Tonzon gekozen omdat de isolatiewaarde hoger is dan bij andere materialen en de kruipruimte toegankelijk blijft. Reeds twee keer (ivm verhuizing) laten doen en we zijn er erg tevreden mee.

Segers uit Geldrop | 02-08-2023

Vriendelijke mannen die hun afspraken nakomen. Vincent heeft voorafgaand uitgebreid onze kruipruimte gescreend, en ze hebben de Tonzon kruipruimteisolatie netjes gemaakt. Aanrader!

Heijnen uit Horst | 08-06-2023

Er zijn niet veel woorden nodig. Het is prettig gebeurd, met goede uitleg. Het werk zelf kan door een leek die niet in de kruipruimte komt niet worden beoordeeld.

Remmen uit Waalre | 22-05-2023

Op 11 mei 2023 zijn in de kruipruimte van de beganegrondvloer Tonzon Thermokussens geïnstalleerd. Het gehele proces van voorbereiding, daadwerkelijke installatie en verdere afhandeling is prima verlopen. Alles zeer professioneel en vooral correct, netjes en vriendelijk. Dat geldt voor Vincent en zijn bedrijf en zeker ook voor de mensen die bij mij in huis in de kruipruimte aan het werk zijn geweest. Alleen maar positieve ervaringen!

de Lange Pzn uit Knegsel | 18-05-2023

Klantbeleving met een zeer hoge waardering: vanaf begin tot eind/oplevering niets dan lof over de kennismaking met Vincent, zijn uitgebreide uitleg, het vakkundig opmeten van de vloer (hij neemt de tijd) en definitieve afspraak kwam voor mij als heel betrouwbaar over. Zijn twee vakmannen / specialisten hebben 'het karwei' afgeleverd in precies dezelfde stijl: vriendelijk en correct, uiterst bekwaam en aangenaam. Heel bijzonder vond ik dat er GEEN 'herrie-muziek' nodig was. Ik kan alleen maar zeggen: HULDE aan Vincent en zijn mannen!! Zeer aan te bevelen.

van delft uit waalre | 22-04-2023

zeer tevreden over zowel personeel als aanpak van de klus enz bedankt

HAVINGA uit NIEUW-BERGEN (LB) | 06-04-2023

Erg vriendelijk en net bedrijf, alles wordt keurig uitgelegd en dat in alle rust. Dan komt de monteur, die in alle rust en netheid alles monteert. Na de klus vraagt hij of je zelf de kruipruimte wilt inspecteren, want dat stelt hij erg op prijs. Kortom: Een bedrijf met hart voor de zaak, klasse!

Munneke uit Eindhoven | 05-04-2023

Alles is zeer netjes uitgevoerd ondanks de lastige situatie in de kruipruimte. Ook zeer vriendelijk personeel. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Abspoel uit Weert | 20-03-2023

Goede communicatie. Er kwamen 3 harde werkers die fantastisch werk hebben geleverd. Wij zijn zeer tevreden over Energiek Isolatie en raden dit bedrijf zeker aan.

Van Heesch uit Tilburg | 24-02-2023

De vloerisolatie is keurig aangebracht. Onze kruipruimte was krap en rommelig, maar dat was geen probleem voor Sil. Verder is het contact met Vincent erg fijn. Zij leggen alles ook goed uit. Fijn bedrijf met fijne mensen.

K. uit Tilburg | 30-01-2023

Afgelopen week is onze kruipruimte geisoleerd met Tonzon Thermoskussens. Tevens moest een doorbraak gemaakt worden naar een niet bereikbaar deel van de kruipruimte. In het voortraject heeft Vincent ons goed geadviseerd. Sil heeft de uitvoering van deze moeilijke klus gedaan naar volle tevredenheid. Vriendelijke, nette en meedenkende mensen. Zeer prettige ervaring.

de Koning uit sint Oedenrode | 27-12-2022

hardstikke snel en netjes gewerkt! we merken meteen verschil! Superfijn

Snik uit Eindhoven | 14-12-2022

Helder en kundig advies. Werkzaamheden prima volgens planning en als afgesproken. Prijs is zeker marktconform. Zeer tevreden dus!

Lensen uit 's-Hertogenbosch | 11-12-2022

We zijn zeer tevreden over de manier van werken van dit bedrijf. Ze zijn deskundig en leggen steeds goed uit wat ze aan het doen zijn. Ze komen hun afspraken goed na en ze zijn zelfs een keer teruggekomen toen ze op een foto zagen dat iets niet goed zat. Achteraf was het niet nodig en was het werk keurig uitgevoerd. (schaduwwerking) Kortom een bedrijf waar je graag mee in zee gaat

Roemen uit Weert | 02-12-2022

Na een inspectie en een deskundige advisering hebben wij gekozen voor het aanbrengen van een bodemafsluiting en thermo-kussens in de kruipruimte. De werkzaamheden werden gedegen voorbereid en op een deskundige wijze uitgevoerd door een team van ervaren installateurs. Het aanbrengen gebeurde in vrij korte tijd en zonder overmatige overlast. Na afloop van de werkzaamheden was alles netjes opgeruimd. Nu twee maanden later kunnen wij constateren dat het in de afgelopen periode belangrijk aangenamer voelde in huis en de nachtelijke afkoeling minder groot was. Samengevat; gedegen advisering en voorbereiding, vakkundige uitvoering en resultaat zijn zeldzaam goed. Het team van Energiek Isolatie kunnen wij van harte aanbevelen.

Donders uit Oisterwijk | 16-11-2022

De wijze waarop de voorbereidingen en het aanbrengen van de Tonzon vloerisolatie hebben plaatsgevonden, zijn buitengewoon positief! Zorgvuldigheid, vakkundigheid, de aandacht voor alle aspecten die hierbij een rol kunnen spelen en de persoonlijke benadering, zijn de basis van onze beoordeling!

van vugt uit roermond | 30-10-2022

Plezierig, correct, accuraat, deskundig en dat alles voor een lastige klus.

van der Westen uit Tilburg | 12-10-2022

Afgelopen vrijdag bodemafsluiting en Tonzon vloerisolatie aan laten brengen. Netjes gedaan door 2 heren die al vele jaren ervaring hadden met isoleren. Erg tevreden, alles conform afspraak gedaan.

Huver uit Roermond | 10-10-2022

Goed en bekwaam personeel die goed kunnen omgaan met klanten en hun vragen en die goed werk afleveren. Hulde voor dit bedrijf.

Mommersteeg uit Valkenswaard | 03-10-2022

De manier waarop door de mensen van Energiek Isolatie was bijzonder prettig. Ik ben goed geadviseerd.met betrekking tot het isoleren van de kruipruimte van mijn woning. De isolatie werkzaamheden zijn binnen de afgesproken planning uitgevoerd door een deskudig team van mensen.

van Gessel uit Oirschot | 22-06-2022

Wij hebben het contact met Vincent als zeer prettig ervaren. Neemt alle tijd en geeft zeer duidelijke uitleg over wat de vloerisolatie inhoudt. Werkzaamheden door kundige en vriendelijke mensen uitgevoerd. Dit bedrijf is al met al een echte aanrader!!

. uit Uden | 10-05-2022

De afspraak was snel gemaakt, Vincent neemt de tijd om dingen goed uit te leggen en checkt de kruipruimte. Afspraken worden netjes nagekomen en het werk wordt goed Wij raden Energiek Isolatie van harte aan!

de Kleijn uit Herpen | 19-04-2022

Vincent is alles op komen meten en heeft een goed advies gegeven. De installateurs van het isolatiemateriaal hebben de werkzaamheden ook conform de offerte uitgevoerd en hebben alles ook weer netjes achtergelaten. Kortom zeer tevreden. Prijs en prestatie waren goed. Dit bedrijf kunnen wij van harte aanbevelen.

Zuhair uit Oirschot | 04-04-2022

Fully professional and highly experienced company. Vincent came and explained in great details and answered all the questions that I had. Thanks! Highly recommended!

Broks uit Son | 09-03-2022

Heldere informatie en advisering. Werkzaamheden konform afspraak en netjes uitgevoerd. Uitstekende ervaring.

Vermazeren uit Blitterswijck | 03-03-2022

Wij zijn tevreden over energiek isolatie. Goede afspraken en goed werk! Aanbevolen.

Spapens uit Roermond | 25-02-2022

Goed gesprek over de waarde van vloerisolatie en verwachtingen voorafgaand aan offerte. Vriendelijke bejegening. Uitvoerig werd voor offerte alles ingemeten. Het op maat plaatsen was daarna in enkele uurtjes gebeurd door een tweetal installateurs met een rijke ervaring. Kortom een goede afwerking. De vloer werd niet echt warmer natuurlijk (het is geen vloerverwarming immers) maar de sfeer in huis is er wel warmer op geworden. De kou trekt nu niet meer door mijn sloffen heen.

van Alem uit Cuijk | 22-02-2022

Keurige firma. Afspraken kloppen. Opname gedetailleerd en zorgvuldig. Uitvoering prima in orde. Dit zijn nette mensen

Hoyer uit Geldrop | 16-02-2022

Het inmeten was zo gebeurd. Uitleg en informatie volledig, vriendelijk en begrijpelijk. Het installeren verliep voorspoedig en duurde korter dan verwacht. Ben benieuwd naar de uitwerking.

Heldens uit Melderslo | 14-02-2022

Goed en vriendelijk personeel. Bedankt groetjes Mart en Truus Heldens

Schledorn uit Eindhoven | 30-12-2021

Na een zeer prettig adviesgesprek met Vincent, waarin duidelijk bleek dat hij veel kennis van zaken heeft hebben wij besloten om Tonzon Thermokussens te laten plaatsen in onze kruipruimte (waar al kruipruimtefolie aanwezig was). De kussens werden vlot geïnstalleerd door een sympathieke monteur die zijn werk zodanig indeelde dat ik tijdens het thuiswerken zo min mogelijk geluidsoverlast van het boren had. Erg fijn dat hij ook daarover meedenkt. Na twee weken kunnen we zeggen dat we duidelijk verschil zien en ervaren. 's Morgens, nadat de verwarming gedurende de nacht uit is geweest, is de kamer 1 tot 1,5 graden warmer dan voorheen, als de verwarming aan gaat is het eerder behaaglijk en de vloer trekt ook merkbaar minder koud op. Jammer dat we dit niet veel eerder hebben gedaan.

Bartels uit Grubbenvorst | 04-12-2021

TONZON was mij al tientallen jaren bekend, maar het was nooit tot aktie gekomen. Via TONZON kwam ik in contact met energiek isolatie. Vincent Reinbergen kwam langs om de mogelijkheden te bespreken en offerte uit te brengen. Uiterst nauwkeurig werd de kruipruimte opgemeten en werd ik overtuigd dat niet alleen vloerisolatie, maar ook bodemafdekking gewenst was. Een paar weken later namen twee correcte jonge mannen de uitvoering ter hand. Alles was voorbereid en al op maat gemaakt. Bovendien hielden zij zich keurig aan de corona-maatregelen, hetgeen voor mijn oude en zieke gestel zeer van belang was. Kortom: bedankt!

de Haas uit Eindhoven | 21-10-2021

Ik heb een goed gevoel bij Energiek Isolatie. Vincent Reinbergen is deskundig en het klikte meteen. Eigen onderzoek naar mogelijkheden van vloerisolatie en het feit dat Energiek Isolatie al veertig jaar Tonzon isolatie plaatst heeft mij overtuigd dat Tonzon de beste keuze is in mijn geval en dat Energiek Isolatie een uitstekende partij is om dit uit te voeren. Binnen korte tijd een offerte per e-mail ontvangen. Na opdracht is het werk ingepland en 20 oktober is het uitgevoerd. De uitvoering verliep zonder problemen binnen 1 dag door 2 ervaren medewerkers. Zeer tevreden!

Gulsen uit Geldrop | 17-10-2021

Heel professioneel, klantvriendelijk, eerlijk bedrijf. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Noortje uit Eindhoven | 03-10-2021

Super goed en snel geholpen. Duidelijke uitleg en goede afstemming op onze wensen!

Ambaum uit Eindhoven | 17-08-2021

Top werk. Goede afstemming over werkzaamheden. Geen werk waar je maanden op moet wachten. Vriendelijke mensen. Hebben zelfs nog wat lekkages in de riolering gevonden. Ondanks dat toch allemaal netjes af in een dag. Eindelijk geen koude voeten meer. Verschil is duidelijk merkbaar, zelfs hartje zomer. Hopelijk straks ook in de gasrekening.

van Dam uit Eindhoven | 13-07-2021

Heel prettig contact gehad met Vincent. Ook met de monteur. Erg klantvriendelijk, goede informatie, snelle reacties, toegankelijk. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.\r\nOver het effect van de isolatie kan ik nog niks zeggen omdat het nu zomer is. Kan niet wachten op de winter....met hopelijk warme voeten!!

Boldocky uit Eindhoven | 01-07-2021

Highly recommend energiek isolatie as provider of services in domain of insulation. They insulated floor in my house and they did it in short period of time with focus on details in their work.

de Wit uit Eindhoven | 29-06-2021

Begin 2021 heeft Energiek Isolatie in ons jaren '20 huis met houten vloerconstructie, Tonzon vloerisolatie geplaatst. Na uitvoerig onderzoek en inwinnen van verschillend advies, hebben we gekozen voor Engergiek Isolatie en Tonzon als meest geschikte vloer isolerende maatregel voor ons type huis. (lage kruipruimte en een houten balken vloerconstructie met parket). Al jaren hebben we last van koude voeten tijdens winterse periodes. Na installatie van de isolatie was het verschil direct merkbaar. De temperatuur in de woonkamer, met name laag aan de vloer, was aanmerkelijk verbeterd. Ook in de huidige warme periode merken we een verschil in temperatuur van de houten vloer. Ook het verbruik van de CV installatie is positief verbeterd, en we zijn dan ook benieuwd naar het verbruik in de volgende koude periode. Vincent en zijn team waren vriendelijk, gaven goed advies en hebben alles conform de gemaakte afspraken afgewerkt. Alle benodigde informatie voor aanvraag van de ISDE subsidie werd keurig aangeleverd bij de oplevering. Het product en de installateur, bevelen wij van harte aan.\r\n

Sonnemans uit Eindhoven | 22-06-2021

Beste ervaring ooit met om het even welk installatiebedrijf! Vriendelijk, duidelijk, attent en deskundig, zowel de advisering door Vincent als de installatie door 2 professionals. Aanrader!

van Beurden uit Eindhoven | 18-05-2021

Bijna elke morgen hadden we de afgelopen winter 2020/2021 condens op de dubbelglasvensters. We wisten niet wat de oorzaak was. We wilden de vloer beter laten isoleren en hebben Energiek Isolatie gevraagd om een eerste inspectie uit te voeren. Twee zaken werden door hen geconstateerd: een lekkage in een afvoer en een vochtige voorste deel van de kruipruimte. De condens was duidelijk waarneembaar aan de onderkant van de vloer en aan de rioolafvoer. De condens op de ramen werd gewijd aan de vochtige kruipruimte. Uiteraard hebben we eerst de lekkage laten maken en vervolgens de kruipruimtefolie laten aanbrengen. Na een week was de condensvorming op de ramen weg en we constateerden dat de condens aan de onderzijde van de vloer en riool tot het verleden behoorde. We hebben vervolgens de Tonzon thermokussens laten monteren. We zijn het vochtprobleem de baas geworden door de folie. Of de thermo Niet onbelangrijk is de duurzaamheid van het product! Gedegen en deskundig advies van Vincent en perfecte plaatsing van kruipruimtefolie en thermokussens door Mat.

van de Moosdijk uit Eindhoven | 05-04-2021

Vanwege het vele condens op de binnenzijde van de ramen in de gang, woonkamer, alle slaapkamers en wc bij lagere buitentemp. hebben we op aanraden van div. buren besloten om Energiek Isolatie te raadplegen. We kregen na inspectie van de kruipruimte door Vincent het advies om de de grond af te sluiten met zeil en onderzijde betonnen vloer te isoleren met luchtkussens van Tonzon. We zijn een week verder.... het vochtprobleem lijkt verholpen! Geen natte ramen meer in de ochtend. Fantastisch! Niet gedacht dat het zo zou helpen. Of het ook tot energiebesparing gaat leiden is nog te vroeg om te weten. Maar ik verwacht het wel. Voelt in ieder geval behaaglijker. Hadden we jaren geleden al moeten doen. En complimenten voor de 3 personen die het materiaal hebben aangebracht.

Jaspers uit Eindhoven | 08-03-2021

Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van Energiek Isolatie. Een zeer prettig offertetraject met Vincent en een vakkundige installatie door twee hardwerkende en aardige mannen. Wij zitten er weer warmpjes bij!

Kapteijns uit Eindhoven | 12-02-2021

Goede afspraken, netjes gewerkt en een lekker warm vloertje nu, complimenten!

Vlek uit Eindhoven | 09-02-2021

Ongeveer een jaar terug bleek dat ik een vochtprobleem had in mijn kruipruimte, (houten) vloer en een muur in de woonkamer. Ik heb in dit verband advies gehad en offertes ontvangen van een vijftal isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijven. Elk van hen bleek zijn eigen "oplossing" te hebben, variërend van het injecteren van de binnenmuur en vernieuwen van het stucwerk, installeren van "overdruk-"apparatuur in de woonkamer, aanbrengen van carebrick-elementen in het metselwerk tot plaatsen van een elektro-osmose installatie. Ik hoefde alleen maar te tekenen. Op de vraag wat nu de oorzaak was, kreeg ik geen c.q. geen eenduidig antwoord. Dat gaf uiteraard geen vertrouwen en kostte veel tijd. Gelukkig kwam ik vervolgens met Energiek Isolatie in contact. Met Energiek cs heb ik heel goed kunnen brainstormen over de temperatuur- en vochthuishouding in kruipruimten en de technische aspecten daarbij, wat mij het vertrouwen gaf dat ik zocht. Wij kwamen al pratend op het aanbrengen van folie op de kruipruimtebodem, en de resultaten waren na enkele weken buitengewoon goed. Ik logde inmiddels zelf temperatuur en vochtigheid, en de kruipruimte, vloer en muur droogden zienderogen. Inmiddels heeft Energiek ook vloerisolatie geplaatst. Uiterst correct en deskundig bedrijf, dat ik van harte aanbeveel!

Hensgens uit Eindhoven | 03-01-2021

Prettig contact met deskundige mensen die uitstekend werk hebben geleverd. Gemeentelijk monument van 1926. Woonkamer met orgineel parket op een houten vloer op balklaag en 50 cm hoge kruipruimte met zandbodem. Hoe gaan we die bodem en vloer isoleren? En hoe kunnen wij die originele vloer conserveren? Samen met Vincent van Energiek Isolatie zijn we op onderzoek gegaan. Onze doelen comfortverbetering, energiebesparing en conservering van de balklaag. Vincent kwam met een overtuigend voorstel. Eerst de bodem isoleren daarna balklaag en vloer laten drogen tijdens 2 zomermaanden. Vervolgens Tonzon luchtkussens monteren tegen onderzijde vloer en isoleren van alle leidingen. Het resultaat mag er wezen. In de periode november t/m december is ons gasverbruik afgenomen met 150 kubieke meter ten opzichte van dezelfde periode in 2019. Dat ondanks het feit dat wij in 2020 altijd thuis zijn geweest. Tot slot. Energiek Isolatie staat met raad en daad terzijde bij een eventuele subsidieaanvraag als je 2 isolatiemaatregelen hebt gerealiseerd.

Strik uit Uden | 17-12-2020

Zeer fijn geholpen door Vincent van Energiek Isolatie. Deskundig advies waaruit in alles blijkt dat er echt ervaring en verstand van zijn vak aanwezig is. Tijdens het advies ook uitgebreid ingemeten om op de dag van plaatsing snel aan de slag te kunnen. Met de plaatsing is er hard gewerkt met twee man sterk en hebben ze de klus in één dag klaar gekregen. Nu genieten van het comfort die de isolatie zal gaan bieden.

Fitters uit Nieuwkuijk | 02-12-2020

Heel serieuze vaklui die een product aanbrengen zoals ze het beloven. Geen vlug, vlug, vlug en wegwezen maar goede uitleg en consciëntieuse begeleiding en afhandeling. Laten ook geen rommel achter, ik kan en wil dit bedrijf iedereen van harte aanbevelen. Kees en Corinne.

den Boer uit Eindhoven | 27-11-2020

Super ervaring! Zowel vooraf, overleg en advies, uitermate prettig contact met Vincent en Sil, tijdens de werkzaamheden als erna. Ik denk elke ochtend: “Heb ik de verwarming vannacht aan laten staan?” Nee, er is geïsoleerd!

Ingwersen uit Waalre | 26-10-2020

Snel werkend team van drie vakmensen. Werkterrein netjes opgeruimd. Ben benieuwd naar het resultaat in de komende winter.

Schlatmann uit Geldrop | 08-07-2020

Onze ervaring met Energiek Isolatie is uitstekend. Vincent gaf ons goed advies, hij dacht met ons mee, hij hield zich aan de gemaakte afspraken, hij is prettig in de omgang, bereidde ons voor en communiceerde goed. Ook de mensen met wie hij werkt en die de TonZon vloerisolatie hebben aangebracht, zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Onze vloerisolatie is nu 3 weken geleden, in juni, aangebracht, wat betekent dat het helaas nog te vroeg is voor een terugkoppeling over het product TonZon. In elk geval kunnen wij, op basis van onze ervaring met Vincent en zijn collega's, de dienstverlening van Energiek Isolatie zeker aanbevelen.

Houdijk uit EINDHOVEN | 19-05-2020

Bijzonder prettig contact met Vincent in de offerte fase en een goede en nette uitvoering door de monteurs. Tonzon is een heel goed systeem om de vloer te isoleren.

Raaijmakers uit Helmond | 05-05-2020

Een in 1917 gebouwd huis met woonkamer "ensuite", dubbele planken vloer op balklaag en een onbekende kruipruimte. Gaan we die isoleren of niet? Samen met Vincent van Energiek Isolatie zijn we eerst op onderzoek gegaan. Via een gat in vloer van kast konden we zien dat de onderkant balklaag op zo'n 30 cm. boven een cementen grondvloer ligt, dat er muurtjes zijn om de balklaag te dragen. Lux gebouwd voor die tijd. We durfden het beide aan, met als hoofddoel comfortverbetering. Toen de uitvoering. We maakten het avontuur van dichtbij mee. Eerst werd een kruipgat gezaagd, strategisch in het midden, op een door ons geadviseerde plek. Na oplevering van het werk is de vloer dichtgemaakt zonder enig litteken van een luik eronder. Het werk is uitgevoerd door Sil. Geen stranjutter, maar een zeer ervaren én deskundige aanbrenger van Tonzon Thermokussens. Hij weet precies wat hij doet, want werken in zo'n enge en stoffige kruipruimte is niet zonder risico. De benodigde tijd is volstrekt ondergeschikt aan de kwaliteit c.q perfectie die geleverd moet worden. Zowel Vincent als Sil zijn zeer plezierig en vertrouwenwekkend in de omgang. We moeten nog ervaren wat het resultaat is, maar we gaan ervan uit dat het de moeite en de investering meer dan waard zijn.

Kok uit Swalmen | 23-04-2020

Vanaf het begin een goed contact en informatie over het aanbrengen van de Tonzon, ook in deze lastige tijden prima afspraken te maken, werd rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie, bij het plaatsen ook alles uitstekend gegaan, ook afstand houden e.d. ivm corona.

van Buuren uit Heeze | 21-04-2020

Begin van dit jaar is mijn kruipruimte voorzien van Tonzon thermokussens en kruipruimtefolie. Ik heb geprobeerd het temperatuurverschil van de vloer voor en na de behandeling te meten, maar daar kwam door de wisselende buitentemperaturen niets van terecht. Maar het voor ons onverwachte effect was dat de aangebouwde serre vochtvrij werd. Tot dan toe moesten we s'winters altijd een deur open laten staan omdat de serreruiten altijd besloegen en de druppels bij wat ergere koude aan het dak hingen. Binnen 2 dagen was dit over en het is daarna nooit meer gebeurd. De deuren kunnen nu dicht blijven. Daarnaast waren de betrokken mensen zeer vriendelijk, zowel in het gesprek vooraf als tijdens de uitvoering. Aanrader!

Zwart uit Beek | 12-03-2020

Na enige start misverstanden Correcte uitvoering Geen spijt om met deze firma in zee te zijn gegaan

Jiskra uit Eindhoven | 06-02-2020

Vakkundig, persoonlijk en er werd écht extra moeite gedaan om te komen tot het beste resultaat.

van tuijl uit Eindhoven | 25-01-2020

Erg blij met de vloerisolatie. Meteen behaaglijk in de woonkamer.

Dijsselbloem uit Eindhoven | 20-01-2020

Zeer tevreden, afspraken goed nagekomen. Nette en vriendelijke monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Nu 2 weken later kan ik zeggen dat ik het resultaat al merk, de vloer warmt veel sneller op dan voorheen en blijft zijn warmte 's nacht beter vasthouden. Zal het denk ik ook over een jaar wel merken aan de gasrekening. Ik kan Energiek Isolatie dan ook zeker aanbevelen.

van Leeuwen uit Eindhoven | 14-11-2019

Kan niet anders zeggen dan dat het hele traject erg prettig is verlopen. Vincent is een aimabele en deskundige adviseur, Mathieu die het systeem heeft geplaatst, is vriendelijk, netjes en correct. Grappig feitje was dat Vincent al informatie over mijn woning had omdat zijn vader in de jaren 80 de bodemschil heeft geplaatst toen dit nog huurwoningen waren. Voordeel voor mij was dat ik de helft van het systeem dus eigenlijk al had. Ik heb ook een kennis een offerte voor isolatie met schuim laten uitbrengen, ondanks de relatiekorting was dit toch nog duurder dan wat de TonZon via Energiek mij kostte. Ik weet nog niet wat het uiteindelijk besparingseffect zal zijn, ik heb de isolatie laten plaatsten voor ik in de woning ben gaan wonen, maar ik heb er alle vertrouwen in. De vloer voelt egaal warm aan, ondanks dat de vloerverwarming in gefreesde sleuven en dus redelijk hoog in de vloer ligt. Als financieel adviseur heb ik verduurzaming in mijn adviestraject opgenomen, ik zal Vincent en de isolatiemethode zeker onder de aandacht van mijn klanten brengen.

van Zoggel uit Veldhoven | 15-07-2019

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.Duidelijke offerte opgave en uitleg over werking van het systeem. Aangebracht door vriendelijk en deskundig personeel. Ik heb er alle vertrouwen.

van Roosmalen uit Waalre | 05-06-2019

Prima advies, duidelijke offerte en deskundig aangebracht.

Slendebroek uit Nuenen | 09-05-2019

Het is te kort dag om het resultaat te merken (amper 2 dgn) Maar daar heb ik wel een goed gevoel bij Wat ik wel kan zeggen, na het bekijken van onze kruipruimte tijdens het eerste bezoek van Energiek isolatie, was mijn indruk erg positief. Deskundig en vriendelijk uitgelegd t van wat en hoe aangepast de kruipruimte zou worden. Snel daarna een offerte en snel een afspraak kunnen maken voor de uitvoering Ook hier een stel aardige en m.i. mensen met ervaring die de klus klaarden. Petje af!!

Arends uit Leende | 22-03-2019

Buitengewoon zorgvuldige aanpak in alle fases, en zeer goed meedenken met specifieke problemen van klant. Ik zou het nog graag een 2e keer laten doen.

Mokveld uit Roermond | 14-03-2019

Geen alledaagse klus omdat de kruipruimte al vol lag met plastic chips. Maar dat is geen echte vloerisolatie, met de Tonzon folie is nu alles vakkundig geïsoleerd

Moller uit Geldrop | 30-01-2019

Heerlijk behagelijk in huis, kan nog niet zeggen hoeveel ik bespaar.Geweldige service en fijne mensen, die de klus geklaard hebben.

Meijer uit Eindhoven | 29-01-2019

Snelle service, duidelijke uitleg van de werking van hun product, vriendelijke en bekwaamde monteurs.

Schopenhouer uit Eindhoven | 29-01-2019

op donderdag 24-01 2019 is er door Energiek Isolatie in de kruipruimte Tonzon isolatie geplaatst, allereerst wil ik vermelden dat zowel het contact als het inmeten in de kruipruimte door de hr Vincent Reinbergen heb ik als leek zeer prettig ervaren, een keurig persoon en een zeer degelijke uitleg hoe de werkzaamheden aangepakt zouden worden. na het inmeten binnen 2 weken begonnen met de werkzaamheden, en alles precies volgens de afspraken. de montage is gedaan door Sil , een goede monteur die ons om de paar uur op de hoogte hield van zijn werkzaamheden en daar ook foto's van maakte zodat ik een goed beeld van zijn werkzaamheden. kortom de werkzaamheden en de algehele omgang : petje af nu waar het om te doen is , vanaf de eerste dag merk ik al verschil ,als sávond de thermostaat lager gedraaid wordt , was het in de morgen afgekoeld tot +/- 17 gr , en dat is nu al 18 graden , het voelt ook erg goed aan , ben er erg blij mee.

F. uit Waalre | 07-01-2019

In alle opzichten zijn wij zeer tevreden: de voorlichting, het opmeten, de installatie door deskundige medewerkers en de nazorg. (men had bij ons een lekkage ontdekt in de kruipruimte, daarna heeft men de klus keurig volgens afspraak afgemaakt. Vriendelijk personeel. Men werkt heel netjes en men denkt mee. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!

N. uit Eindhoven | 24-12-2018

Goede ervaring. Deskundig. Prettig personeel.

T. G. uit Eindhoven | 18-12-2018

Wij zijn zeer tevreden over uitleg en offerte. Snelle en accurate plaatsing. Prettige medewerkers!

K. uit Eindhoven | 18-08-2018

Deze week werd de kruipruimte van ons huis door energiek isolatie geisoleerd tegen optrekkend vocht en warmteverlies. Een ronduit positieve ervaring! Een paar weken van tevoren werd de situatie goed bekeken en alles opgemeten en het hele klusje was dan binnen 2 dagen geklaard.

b. uit veldhoven | 16-07-2018

Duidelijke info, alle tijd voor alle mogelijke vragen, snelle prima plaatsing, Voor ons n hele goeie ervaring, ons vertrouwen waard. Onze vloer lijkt al warmer...zijn heel benieuwd naar de winter... Wij zijn blij dat we dit ontdekt hebben en zeker erg blij met de afwerking door jullie; keurig netjes werk. De moeite van het doorvertellen waard!!!!

van E. uit Eindhoven | 30-04-2018

Vloerisolatie laten aanbrengen door Energiek. Ongelooflijk aardige professionals. Zowel advies van Vincent als montage door collega's was top. Omdat het stookseizoen voorbij is kunnen we het resultaat nog niet bemerken. Na de herfst rekenen we op warme(re) voeten. Ik kan het bedrijf van harte aanraden.

G. uit Venlo | 30-01-2018

Tijdens het prettige bezoek aan huis werd door Vincent Reinbergen de kruipruimte bekeken en op opgemeten. De toestand van de kruipruimte kon volgens Vincent duidelijk beter worden door het aanbrengen van kruipruimtefolie op de bodem en Tonzon Thermoskussens tegen de onderkant van de betonvloer. Na 'n week kwam een duidelijke offerte binnen via email. De prijs viel reuze mee en daarom hebben we vervolgens besloten om de vloer en bodemisolatie aan te laten brengen. De werklui die de klus kwamen uitvoeren stonden volgens afspraak om 08.00 uur op de stoep. Ze waren prettig in omgang en hebben de isolatie en bodembedekking, ca 65 m2, tussen 08.00 uur en 15.00 uur compleet aangebracht. Overlast van de werkzaamheden hebben we niet gehad. Rommel hebben we niet hoeven opruimen, want die was er niet! Energiek-isolatie is overgekomen als een keurig en vakkundig bedrijf. Het bedrijf is zeker aan te bevelen. Inmiddels zijn we 14 dagen verder en hebben we al het idee dat de kamer 's morgens sneller warm wordt en 's avonds langer warm blijft nadat de thermostaat naar de nachttemperatuur is gegaan.Het is natuurlijk nog te snel om vast te stellen of het gasverbruik ook lager wordt, maar dat verwachten we ook nog!!

V. uit Waalre | 21-01-2018

Energiek levert een professionele dienstverlening. Het team werkt zeer netjes en is prettig in de omgang. Kortom: Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Chapeau!

Familie Van der H> uit Eindhoven | 16-01-2018

Beste Vincent, De vloer is inmiddels geïsoleerd en het effect was die avond direct voelbaar: ook al staat de thermostaat laag, de kilte van voorheen is uit de woonkamer verdwenen! We zijn dus nu al dik tevreden óók omdat het isoleren vlot en vakkundig is verlopen dankzij de twee aardige en hardwerkende jongens. Veel succes met je toekomstige isolatie projecten en met vriendelijke groeten, J. en G. van der H.

R. uit Best | 24-12-2017

Ik ben super tevreden. Geen rotzooi in huis. Harde werkers. Verstand van zaken. Hart voor het vak. Ligt nu een week en heb nu al het gevoel dat het behaaglijker in huis is. Toilet geen vochtig raam meer. Echt een aanrader.

G. uit Geldrop | 07-07-2017

Correcte en adequate informatie; prettig bezoek aan huis ivm concrete opdrachtdetails. Planning werk ( vloerisolatie 52 m2) in overleg, en geheel naar mijn wens. Uitvoering door 2 kundige vaklieden met prima klantgerichtheid. Installatie in de zomer; kan dus de effectiviteit van de maatregelen eerst op termijn beoordelen; Dat is de enige reden voor 4 sterren; heb er echter alle vertrouwen in dat het op 5 sterren zal uitkomen.

I. uit Veldhoven | 06-05-2017

Bij het eerste contact was er ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en een eerste onderzoek te doen.Door omstandigheden kon er binnen een maand al begonnen worden met de installatie, welke 2 dagen duurde. Vriendelijk, voorkomend personeel, die stevig doorwerkten. Voor het eerst sind ik in dit huis woon, sinds 1995, had ik warme voeten. We hebben de thermostaat meteen 1 graad terug gedraaid, tot 19,5 graden. Ben benieuwd hoe dit het komende jaar gaat uitpakken.

Z. uit Eindhoven | 02-05-2017

Beste Vincent, Hierbij willen wij je bedanken voor de prettige contacten en de bijzonder goede uitvoering van de vloerisolatie. De temperatuur van de vloer is aangenaam. Het is moeilijk in te schatten of dat ook door de buitentemperatuur komt, maar we vertrouwen er volledig op dat het probleem van koude voeten in de winter verholpen zal zijn. Met vriendelijke groeten, Bert en Rina Z.

J. uit Best | 26-04-2017

Beste Vincent, In de maand april 2017 is onze kruipruimte geïsoleerd. Zeer zorgvuldig zijn ze te werk gegaan en het resultaat is nu al merkbaar. De temperatuur in huis is aangenamer, de terugval in de temperatuur s'nachts is nu maar minimaal. De thermostaat kan nu al een graadje lager. En de echte winter moet nog komen....,dat belooft wat ! We hadden Energiek-Isolatie veel eerder moeten laten komen.

B. uit Nuenen | 26-03-2017

Tijdens het bezoek voorafgaand aan de offerte werd alles op een plezierige manier uitgelegd. De offerte was duidelijk en compleet conform de afspraken. Degene die het werk uitvoerde was plezierig in de omgang en hij heeft het werk profesioneel uitgevoerd. Wij kunnen Energiek isolatie dan ook bij iedereen aanbevelen als een terzake deskundige en professionele organisatie.

Ten B. uit Eindhoven | 16-03-2017

Jarenlang dacht ik dat mijn vloerverwarming kapot was tot Energiek Isolatie mijn vloer isoleerde met Tonzon isolatie. Nu is het heerlijk comfortabel warm en kunnen mijn radiatoren uit. Bovendien spaart het veel energie. Zeer deskundig advies, prettige mensen, heel servicegericht. Een aanrader!

B. uit Eindhoven | 11-03-2017

De vloerisolatie is goed aangebracht. Het gaf weinig rommel. Ik dacht dat het bij mijn vloer onmogelijk was om onder het parket te komen, maar Vincent heeft netjes een luik gezaagd. De uitvoering was ook prima. De vloer is zeker warmer, maar nu is de koude winter voorbij. Het echte effect komt pas volgend jaar.

C. uit Tilburg | 15-01-2017

Vincent, bedankt voor het deskundig advies en voor de realisatie op zeer korte termijn. De kamer voelt warmer aan en de vloer is ca. 2C warmer. Ik had het eerder moeten doen, en je ¨dat zeggen ze allemaal¨ is helemaal correct.

K. uit | 14-10-2016

Beste Vincent De ervaringen nu het een stuk kouder is met de isolatie zijn uitstekend. Het kille is helemaal verdwenen en de temperauur in de morgen is circa 2 graden hoger dan voorheen. Ook warmt de kamer snel op. Hadden we veel eerder moeten doen. Groet Lau Kuijpers

H. uit hardinxveld-giessendam | 02-09-2016

Mijn ervaringen met dit bedrijf. Juni 2016 Na een gesprek met de heer Vincent Reinbergen. Kwam hij tot een totaal oplossing van folie op de bodem en folie tegen de onderkant van de vloer. Het werk is heel erg netjes gedaan, alles is mooi afgewerkt en niet onbelangrijk vocht vermindering van 90 procent naar de helft! Ook is dit bedrijf zeer coulant met, als er kleine werkzaamheden bij komen, die buiten de offerte vallen. Dit bedrijf is echt een aanrader. Van der Hart

K. uit Venlo | 16-06-2016

Geachte heer, mevrouw Ik heb recentelijk de vloer van de van mijn woning (nehobo vloer) met thermokussens laten isoleren en de kruipruimte laten afdekken met folie. Ik ben meer dan verbaasd over het positieve resultaat van deze maatregelen. Met dit wisselvallige weer werd het normaal al zeer snel kil in de kamer en zou ook de temperatuur zakken. Deze verschijnselen heb ik tot dusver niet gezien, de kilte is verdwenen en ook blijft de temperatuur al bijna een week binnen een halve graad constant. Ik ben ervan overtuigd dat de getroffen maatregelen ook in het stookseizoen hun positieve werking zullen hebben. Ook de werkzaamheden door mensen van energiek isolatie mogen als uitstekend worden genoemd. Een investering die ik jaren eerder had moeten doen Met vriendelijke groet Lau Kuijpers Meuleveldlaan 35 Venlo

P. uit Lieshout | 04-02-2016

"Hadden niet gedacht dat het zo enorm werkt. Wij zijn 100% tevreden. Scheelt gauw 3 tot 3 1/2 graden. 's Morgens is het 3 graden warmer in de woonkamer. Bij het stoken van de houtkachel wordt het nu sneller warm en de temperatuur valt veel hoger uit. Het is gewoon comfortabeler geworden. Voorheen moesten we eerst bijverwarmen met de cv, maar dat is nu niet meer nodig."

H. uit Nuenen | 13-12-2015

Ik maak ondertussen al een jaar gebruik van de combinatie vloerisolatie/vochtwering. Had heel veel last van vocht. Door de deskundigheid van Vincent Reinbergen ben ik volledig hiervan af. De huiskamer koelde voorheen behoorlijk snel af. Nu kom ik smorgens op en is het 18 graden terwijl dit in het verleden zeker 2 graden lager was. Zowel wooncomfort als de vochtwering is een geweldig succes. Bedankt.

V. uit Venlo | 22-11-2015

Isolatie doet het prima, geen koude voeten meer. Uitstekende service.

S. uit Eindhoven | 19-11-2015

Goede ervaring met het bedrijf. Folie is door hen vakkundig aangebracht en vochtproblemen in woonkamer zijn weg. Extra luik in houten vloer laten maken, praktisch onzichtbaar. Aanbevolen!

T uit Eindhoven | 28-09-2015

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van de mensen van energiek isolatie. De kruipruimte werd zeer zorgvuldig onderzocht voordat besloten werd de folie en de TonzonThermokussens aan te brengen. Dat was een lastig karwei omdat mijn kruipruimte nog geen 30 centimeter hoog is. Prima werk. Ik zou het niet durven. Het voelt nu na één week al behaaglijker in huis.

Van K uit Eindhoven | 03-09-2015

Vriendelijke mensen, netjes en hard gewerkt, alles goed uitgelegd, meedenkend. Een van de mannen wees mij er bijvoorbeeld op dat de (eerder door een ander bedrijf aangebrachte) beluchtingsroosters voor de kruipruimte genoeg ruimte open lieten om muizen binnen te laten... Ik had niet gedacht dat het aanbrengen van de folies zoveel en zo secuur werk zou zijn met zoveel voorbereiding. Petje af voor de mensen die dit doen, ik heb grote waardering voor de volharding waarmee ze de klus in mijn te lage kruipruimte voltooid hebben.

V uit Baarlo | 04-07-2015

Zeer positief. Erg netjes gewerkt, alles opgeruimd. De heren stelden zich netjes voor. Alleen maar lof. Aan te bevelen aan iedereen. Fam V

Van der S. uit Belfeld | 26-06-2015

Stipt op tijd. Aardige werknemers en voor zover ik kan zien prima werk. Ik ben benieuwd naar de energierekening van volgend jaar.

J uit Geldrop | 11-06-2015

Prima bedrijf en mensen om in huis te halen voor het afsluiten/aanbrengen van Tonzon in de kruipruimte. Half Mei laten doen, en bijna onmiddellijk al duidelijk merkbaar - zonder verwarming! - 2 a 3 graden warmer (inschatting) dan voorheen. Ook op blote voeten een duidelijk verschil in temperatuur in de overgang van wel, naar niet geïsoleerde deel van de tegelvloer. Benieuwd wat de ervaring is als het kouder word en de verwarming wél weer aan moet.

W uit Tilburg | 02-06-2015

Wij hebben nu bijna een jaar geleden de tonzon-isolatie gekregen in ons 30-er jaren huis. Het was een hele toer voor de twee aardige, bekwame jongemannen om de folie in de lage kruipruimte te monteren. Er moest zelfs een middensleuf gemaakt worden om helemaal tot voorin te komen. Zakkenvol maagdelijk bouwzand werd er mondjesmaat uitgewerkt. Menig mens zou allang klaustrofobische angsten hebben gekregen, maar de twee medewerkers gingen rustig door tot de klus geklaard was. Meteen erna was al te merken dat de luchtvochtigheid in huis verminderde. De hygrometer gaf ook 20% verschil aan! De atmosfeer in huis voelde ook aangenamer. Daarna moesten de foliezakken nog aangebracht worden in die enge ruimte. Na een paar maanden liet het parket (op een houten vloer) overal aan de zijkanten kieren zien, een teken dat er echt een stevig droogproces plaatsvond. Met plezier heb ik die met de glasbolletjespasta van Alabastine (ideale vuller) dichtgesmeerd. En ik geloof dat na deze stookperiode een tweede vulronde gedaan kan worden. Het huis is sneller op temperatuur en we wachten de nieuwe gasrekening af.

S uit Geldrop | 06-05-2015

Mijn vrouw en ik kijken zeer tevreden terug op de in maart uitgevoerde werkzaamheden. Deskundig vooronderzoek werd gevolgd door een heldere offerte. Twee prettige werkmensen hebben het isolatie materiaal zonder veel rommel te maken in een dag aangebracht. Daarna waren we opmerkzaam op de resultaten. Een gasrekening hebben we nog niet gezien, maar de vochtige geur uit de kelderkast is verdwenen en we hebben sterk de indruk dat het warmer is geworden in huis. We zijn nieuwsgiering naar het objectieve nieuws dat de volgende gasrekening kan laten zien.

W uit Eindhoven | 06-02-2015

Zeer te spreken ben ik over het gehele proces van informatie verstrekken, onderzoek doen in de kruipruimte en de uiteindelijke uitvoering van de werkzaamheden. Al meteen na het aanbrengen van de bodemfolie werd voelbaar het vocht in de kruipruimte tegengegaan. Het openen van het kruipluik zorgde niet meer voor een toestroom van bedompte, vochtige lucht. De (houten)vloer en de balken konden gaan drogen. Een maand later tijdens het aanbrengen van de isolatiefolie was al meteen effect voelbaar. Alsof er rust kwam in de luchtlaag net boven de vloer. En in de dagen daarop volgend was ik aangenaam verrast over het gegeven dat de kamertemperatuur zo lang op pijl bleef. Dat was ik tot dan toe van mijn jaren-30 woning wel anders gewend. Al met al: een uiterst aangenaam effect en alleszins zeer de moeite van de investering waard. Uitgevoerd door mensen met hart voor de zaak; in dit geval mijn kruipruimte.

B uit Waalre | 28-01-2015

De aanleiding om de vloer te laten isoleren was de slechte verdeling van de warmte in onze kamer en het feit dat wij altijd koude voeten en onderbenen hadden als wij 's avonds op de bank zaten. Na goede voorlichting van Vincent Reinbergen, die zeer deskundig bleek te zijn, is op dinsdag 20 januari 2015 de vloerisolatie aangebracht door twee bijzonder aardige werknemers van Energiek Isolatie. Het verschil in comfort is enorm! We hebben geen koude voeten en onderbenen meer en de verdeling van de warmte in de kamer is heel veel beter. De thermostaat kan eerder omlaag aan het eind van de avond. Zelfs de atmosfeer in de gang is prettiger omdat de vloer minder koud is. Nu nog wachten op de gasrekening, die ongetwijfeld lager zal zijn. We hadden het veel eerder moeten laten doen!

R uit Zuid-Beijerland | 26-01-2015

In 1999 hebben we ons huis betrokken. Er was vochtschade aan balken en de vloer; hoog grondwaterpeil in de polder. Die balken en een stuk van de vloer hebben we laten vervangen en een dompelpomp aan laten brengen. Maar het nieuwe parket ging enorm schotelen (opbollen) door de vochtspanning en er bleef vochtschade. Veel gedoe met de parketleverancier die zei dat we moesten drogen of moesten bevochtigen. Bij de parketcommissie de strijd uiteindelijk gewonnen. Via Vereniging Eigen Huis hebben we het advies gekregen om met Energiek in contact te treden voor het afdekken van de kleilaag in de kruipruimte en het isoleren van de houten vloer. Begin 2001 is de folie aangebracht en twee maanden later de isolatie. Hier hebben we nooit spijt van gehad! Wat een comfort verbetering. Warme voeten en een een veel drogere woonkamer. Het later gelegde nieuwe parket gaf geen krimp, oftewel het zette niet meer uit. We hebben de afgelopen 14 jaar een heerlijk comfortabele woonkamer gekregen en absoluut geen vochtproblemen meer in de kruipruimte en de begande grond. En daarnaast waren de service en de uiterst vriendelijke Brabanders van Energiek top! Een smerige klus daar het nat was, maar geen troep in huis. Superservice en topproduct.

M uit Susteren | 29-11-2014

Beste Vincent, Wij zijn uitermate tevreden over de isolatie van onze kruipruimte. Naast een deskundig advies, na een uitgebreide analyse van de kruipruimte, is het werk door twee medewerkers perfect en deskundig uitgevoerd. Daarbij moet worden vermeld dat een van beide compartimenten in de kruipruimte een wirwar van leidingen bevat, die nogal wat improvisatievermogen van beide medewerkers vroeg. Desondanks is het bewuste compartiment op een hele zorgvuldige wijze geïsoleerd. De eerste resultaten waren al spoedig zichtbaar en merkbaar: een droge kruipruimte en geen indringende vochtlucht meer in de hal en er heerst een aangenaam klimaat in de woning. Resumerend: een absolute aanrader!

L uit Geldrop | 29-11-2014

In twee fasen is in september en oktober de kruipruimte van mijn woonkamer geïsoleerd. Vrijwel direct na het isoleren merkte ik een verschil van klimaat in mijn woning. Ik heb een houtenvloer, deze voelt veel behaaglijker aan. De echte kou is er af. Ook merk ik dat het veel aangenamer is als je van boven naar beneden komt. Er komt een heerlijke, aangename warmte over je heen als je de woonkamer binnenkomt. Ik ben daarnaast zeer te spreken over de vakkundigheid, deskundigheid en klantgerichtheid van de medewerkers van Energiek-Isolatie. Afgaande op de twee dagen dat er in huis gewerkt is, kan ik niet anders dan constateren dat het harde werkers zijn. Mannen die op een prettige manier hun werkzaamheden binnen mijn huis verricht hebben. Een aanrader!

Van der V. uit Nieuwstadt | 28-11-2014

Hallo Vincent. Wij zeer tevreden over het isoleren van onze kruipruimte,we hebben een stenen vloer en de kou is daar echt af,ook is het veel behaaglijker als we binnen komen,ook zijn we zeer te spreken over de mannen die de isolatie hebben aangebracht,zeer harde werkers. Dus al met al een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Rinus en Marianne van der Veen.

H uit E | 14-11-2014

Met twijfels gevuld om de kruipruimte van het huis te isoleren is contact gezocht met Energiek. Op basis van zijn advies,belofte en resultaten elders is gekozen voor het voordeel van de twijfel en dus voor isolatie. De uitvoering heeft inmiddels plaatsgevonden. Hierbij dient aangemerkt te worden dat dit is gebeurt door prettige en uiterst vakbekwame mensen. Uit ervaring kan ook gesteld worden dat de nazorg c.q. service prima in orde zijn. Afspraak is hier ook afspraak!!. De verwachtte resultaten zoals gesteld en beloofd zijn uit gekomen. Het huis is qua klimaat comfortabeler geworden en het vocht-gehalte is sterk afgenomen. Terug kijkend kan dan ook gesteld worden dat er geen vleugje spijt is van deze isolatie. Het beloofde is in alle opzichten waar gemaakt door Energiek.

J uit Eindhoven | 20-08-2014

Wij hebben door ENERGIEK Isolatie Tonzon folie laten aanbrengen ter isolatie van onze kruipruimte. Wij hadden al sedert bewoning jarenlast van vocht en schimmel in de hal. Daarvoor hadden we al eea geprobeerd zoals vochtvreters, schimmelwerende verf etc. maar niets leek te helpen. Ook de buitenmuren waren vaak aan de onderkant vochtig in winter, en we hadden boven vaak ook last door beslagen ramen. Na aanbrengen folie hebben wij geen last meer van vocht, condens en schimmel in de hal. Bovendien hebben we door isolatie ook veel lagere stookkosten weten te krijgen. Bovendien is ons huis buiten en binnen veel "droger" dan daarvoor waardoor een veel aangenamer binnenklimaat is onstaan. En dat door het laten aanbrengen van zo'n folie!! Alles wordt netjes en vakkundig aangebracht. We zijn zeer tevreden over de afwikkeling van het hele traject.

E.J. uit RIJEN | 01-04-2014

Afgelopen maandag, 31 maart 2014 heeft Energiek Isolatie hier in Rijen de kruipruimte geïsoleerd met onder andere folie. De mensen waren uiterst beleefd en zeer bedreven in hun vak. Het klink gek maar ik kan nu al verschil voelen. Ik kan nu eindelijk met blote voeten over mijn stenen vloer lopen. Daarnaast wilde ik de mogelijk aangrijpen om ook de baas, welke hier kwam inmeten, bedanken voor zijn enorme inzet en deskundigheid. Ik ben erg blij zeker omdat ik artrose heb dus koude niet goed is voor mij. Ik kan een ieder Energiek Isolatie aanbevelen. Algemeen dank voor alles. Vriendelijke groet, E.J.

T uit Best | 12-02-2014

We hebben in januari 2013 in de kruipruimte de vloer met folie laten bedekken en de onderkant van de betonnen vloer met de aluminium folie laten behangen. We hebben vloerverwarming en veel van de warmte ging naar de kruipruimte. De vochtigheid is inmiddels 40% was 60% en het is in huis een stuk aangenamer. Ze hebben het in 2 dagen aangebracht dit omdat de vloer ook in 2e verdeeld is. Er is door de medewerkers erg netjes gewerkt. Het is een aanrader!!!

W uit EINDHOVEN | 11-02-2014

nooit meer koude voeten!

L uit Beerse (België) | 09-11-2013

Wij bewonen dit vrijstaand huis nu een twintigtal jaren; na de grondige aanpak van de dakisolatie nu enkele jaren geleden bleef er ondanks een aanzienlijke verbetering van de isolatie toch nog altijd een kilte-gevoel op het gelijkvloers aanwezig. Via een rondvraag om ecologische vloerisolatie kwamen we bij uw bedrijf terecht; en dat heb ik me geen moment beklaagd! Ik was al dadelijk aangenaam verrast door de zeer grondige aanpak van het offerte-onderzoek waarbij u de tijd nam om de problemen eigen aan onze woonst op te sporen zodat we daarna met u de meest geschikte oplossing afspraken: dat werd een combinatie van kruipruimtefolie aangevuld met vloerisolatie onder de vorm van Tonzon Termokussens. Na akkoord met uw offerte bent u zeer snel aan de werken begonnen en ze zijn ook binnen de gesteld termijn afgehandeld door uw aangename en professionele werknemers. Zo kon ik nog voor de herfstkilte van de gedane werken profiteren! De positieve effecten waren er direct: gedaan was het met het kille, vochtige gevoel in de leefruimten; bovendien blijft de warmte beduidend langer aanwezig. Veelzeggend was het feit dat de poetsvrouw bij haar volgende bezoek spontaan over het verdwijnen van de kilte in huis begon, terwijl ze niet op de hoogte van de werken was :) Van harte bedankt voor uw oplossingen en vooral voor uw warme en persoonlijke aanpak! Beste groeten uit Vlaanderen...

P uit Sliedrecht | 08-09-2013

Jawel, complimenten! Nadat jullie de folie in de (lage) kruipruimte aangebracht hebben, is er het een en ander veranderd in ons huis. Geen nare vochtgeur meer en vooral, al na een paar weken, geen beslagen ramen meer. De hygrometer komt vrijwel nooit meer boven de 60% en zit eigenlijk eerder rond de 50% (even ter vergelijking: bij mijn ouders in een nieuwbouwwoning was het afgelopen week 80%, bij ons 50%). Zelfs na de toch moeilijke situatie van de afgelopen dagen: veel regen en dan ineens vorst. Normaal gesproken was dit een garantie op dik beslagen ramen en zelfs condens op de muur achter de koelkast. Wat een verbetering! Nu niets meer beslagen. Ook op het hout van de kasten geen schimmels meer.Dat het huis opgedroogd is, is goed aan de vloer te zien: die is bij de voordeur ongeveer een halve centimeter gezakt.

T uit 's-Hertogenbosch | 16-08-2013

De kruipruimte rook bij mij altijd vies. En ook de vochtigheidsgraad was in mijn woning veel te hoog. ik heb de website www.energiek-isolatie gelezen.ik heb contact opgenomen met deze organisatie en heb een goed gesprek gehad in alle rust en zonder opdringen. Wat mij al snel duidelijk werd is dat de materialen voor bodemafsluiting en vloerisolatie prima hun werk doen. Het ruikt binnen fris en in de winter heb je geen last van koude voeten meer. De mensen die bij mij gewerkt hebben waren netjes op tijd, en ruimden alles op. Ik heb zelf niets hoeven te doen. Bij het koffie drinken doen ze hun schoenen en/of overal uit. Ik heb goede ervaring opgedaan, en kan ze u aanbevelen.

W uit EINDHOVEN | 08-02-2013

De bodem van de kruipruimte hebben wij met folie laten bedekken. De relatieve vochtigheid vóór het aanbrengen was in de maanden oktober, november altijd in de orde van 90-95%. Altijd waren in die tijd 's morgens de ramen beslagen. Twee maanden lang was een ontvochtiger actief om de vochtigheid omlaag te brengen naar ongeveer 60%. Na aanbrengen van de folie zakte de vochtigheid naar 45-50%. Een gigantische verbetering!. De ontvochtiger staat nu in de schuur.

G uit Best | 03-02-2013

Alhoewel dat geen verzoek van u was, wil ik toch mede namens mijn vrouw waardering uiten over de aanpak en uitvoering van de bestrijding van vocht in onze kruipruimtes. Nadat wij onze woning in 1999 betrokken, ergerden wij ons aan vrijwel altijd natte ramen in ons voor-en achterhuis (zoals u weet hebben wij een bungalow met een voor- en achtergedeelte). Middelen als veel ventileren en vochtvreters mochten niet baten. Nadat wij u op het spoor kwamen, volgde een kosteloos zorgvuldig onderzoek, gevolgd door bevindingen, plan van aanpak en offerte. Alles werd op professionele wijze uitgevoerd. Dat alles gaf ons vertrouwen en leidde tot opdracht voor de uitvoering. Vrijwel meteen daarna verdween het euvel van natte ramen. Zelfs een langdurige natte voorjaarsperiode veranderde daar niets aan. De ramen (en die zijn er veel) bleven droog. Tot onze verwondering en genoegen, meldde u zich na drie maanden, om het werk te evalueren. Om dat te doen, moet je wel zeker zijn van je zaak, dachten wij. En inderdaad, de hele kruipruimte was droog. De betonnen opstaande muren, waren aanvankelijk donker van de vocht en zijn licht van kleur geworden. De hele oppervlakte tempex isolatie aan de onderzijde tegen de vloer die voorheen overal nat was, was kurkdroog geworden: geweldig! Een ander euvel dat zich voordeed was eveneens opgelost: de pissebedden waren verdwenen en de zilvervisjes zijn in aantal met eenderde verdwenen. Waar voorheen gemiddeld drie en een half beestje per dag voorkwamen, is dat momenteel nog maar gemiddeld een per dag. Van een kleine dertienhonderd per jaar, naar ongeveer driehonderdvijftig! En we verwachten dat dat aantal nog verder terugloopt. U hebt een groot compliment verdiend!

M uit GELDROP | 27-12-2012

Wij zijn erg tevreden met het isoleren van de kruipruimtes in onze woning. Voorheen rook je de aardse lucht door het hele huis, maar sinds de isolatie is dat vocht en reuk probleem opgelost. Ook over de werkzaamheden zijn wij erg tevreden. Correcte mannen die zonder veel rommel te maken hun werk doen. Wij kunnen het iedereen aanraden om met Energiek Isolatie in zee te gaan.

K uit ZAANDAM | 27-12-2012

Ervaringen uit de Zaanstreek. Bodem grondlaag afgesloten met MIOTEEN KR4 Door bebouwing op plaatsen waar voorheen fabrieksafval, vervuild met aromaten is gedumpt, werd in de woonruimten een binnenluchtkwaliteit gemeten, die de gezondheid op lange termijn negatief kan beïnvloeden. (De GGD normen werden overschreden). Als oplossing is gekozen voor MIOTEEN KR4 een driedubbellaags systeem dat oorspronkelijk is bedoeld voor kruipruimten waar het gehele jaar zichtbaar water staat boven de grondlaag. Door een onafhankelijk gecertificeerd bureau zijn 3 maanden na aanbrengen van MIOTEEN KR4, metingen van de luchtkwaliteit gedaan. Deze gaven aan dat in de woonruimten en in de kruipruimten geen stoffen (aromaten) meer gemeten zijn, die de gezondheid negatief beïnvloeden. Wel werden xylenen aangetroffen, die konden worden toegeschreven aan recent schilderwerk in de woonruimten, die dus op termijn zich ook niet meer zullen voordoen. Vochtkringen in vloerbedekking van kerkzaal. Na een grondige opknapbeurt van kerkzaal en nieuwe aanbouw aan bestaand kerkgebouw werden in de herfst vochtkringen in het nieuwe tapijt geconstateerd. Vochtmetingen zijn uitgevoerd, die een relatieve vochtigheidsgraad gaven van 99%. Ook werd geconstateerd dat er druppels aan de vloerbalken en vloerhout hingen van de kerkzaal. Wat was er in korte tijd gebeurd: 1. Door herstel gemeentelijk riool kwam het grondwater weer terug op het juiste peil, ongv. -/- 90 cm NAP. Voorheen liep het grondwater weg via het lekkend riool, wat tot gevolg had dat grondwaterpeil ook lager cq gelijk met onderzijde riool lag. 2. Door nieuwe aanbouw waren enkele ventilatieopeningen afgesloten. 3. In de kerkzaal werd vloerbedekking aangebracht met lijm op tussenlaag die weer op de houtenvloerdelen gemonteerd. Voorheen kon de uitdamping door de houtenvloer plaatsvinden en waren er meerdere niet afgesloten ventilatieopeningen. Na oa. inwinning advies bij het voormalig Bouwcentrum te Rotterdam, gaf deze het nadrukkelijk advies om een dampremmende folie toe te passen, die is te prefereren boven andere oplossingen. Dit advies is opgevolgd met een zeer goed resultaat. Op een zaterdag het eerste compartiment van een totaal van 4 onder de kerkzaal, door een aantal vrijwilligers in eigen beheer aangebracht. Op zondagmiddag was de vochtigheid al gedaald van 99 naar 75% ! Zo zijn ook de overige compartimenten, van elk met een afm. van 20 x 5 mtr, door vrijwilligers onder handen genomen. Het heeft nog wel 6 weken geduurd voor dat al het vloerhout weer droog was. Onnodig te memoreren dat hiermee op langere termijn een grote kostenpost is voorkomen. Bijkomende voordelen zijn: 1. Grondlucht in kerkzaal was verdwenen. (Een gerenommeerd koordirigent van buiten Zaanstad, liet zich ongevraagd ontvallen dat hij geen grondlucht meer rook !) 2. Vliegen in de toren, welke een verbinding had met de kerkzaal, lieten zich niet meer zien. Contact opnemen nav. deze referenties dat kan via ENERGIEK ISOLATIE. GKk te Zaanstad

H uit BAARLO | 14-12-2012

Wij zijn zeer tevreden over het isoleren van onze kruipruimte.Wij hebben een stenen vloer, die met name 's winters ijskoud en onbehaaglijk aanvoelde. De kou is daar echt af. Als wij thuiskomen en de cv een graadje hoger zetten is het ook beduidend sneller warm en behaaglijker als voorheen. Complimenten ook voor de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Zonder al te veel rommel te maken hebben ze klus binnen een dag geklaard. Dus al met al een echte aanrader.

C uit VENLO | 12-12-2012

Ik ben zeer tevreden over zowel de werkzaamheden als het resultaat. Als je s nachts de verwarming uit hebt met koud weer, koelt het duidelijk minder af en hoef je s morgens minder hard te stoken. Het behaaglijker klimaat in huis is deze relatief geringe investering, die je uiteindelijk ook terug zal verdienen, zeker waard!

W uit MAASBRACHT | 08-12-2012

Na enige oriëntatie betreffende vloerisolatie ben ik uitgekomen bij het Tonzon-vloerisolatiesysteem. Na een prettig en uitgebreid telefonisch contact met ENERGIEK hebben we een offerteafspraak gemaakt. ENERGIEK toont aan niet alleen een standaardproduct te leveren/installeren, maar ook verder te gaan en zelfs bij een hoogte van slechts 38cm de Tonzon-isolatie aan te brengen. Ik merk nu bij het begin van de winter dat de luchttemperatuur van mijn benedenvertrekken duidelijk langer op niveau blijft. Dit geldt niet alleen voor de delen waar vloerverwarming is toegepast, maar ook voor de vertrekken waar dit niet het geval is. Al is het effect uiteraard beter merkbaar bij de wél vloerverwarmde ruimten. Tot slot ben ik niet alleen bijzonder te spreken over de klantgerichtheid van dhr Reinbergen, maar ook van de vakkundigheid van zijn medewerkers.

m uit Eindhoven | 06-12-2012

Bijna een jaar geleden heb ik me georienteerd op kruipruimte isolatie, grotendeels vanwege het feit dat in de herfst en winter onze vloer altijd ijskoud was en dat zeer onbehagelijk was. Op onze vloer hadden we een dunne laag alu folie en laminaat hierop. Na wat rondgekeken te hebben zag ik dat er ruwweg twee systemen zijn, de ene die goedkoper is en PUR schuim in de ruimte spuit, en de wat duurdere versie van bovenstaand bedrijf. Het PUR schuim spuiten kwam niet overtuigend en wat prutserig over, in tegenstelling tot het beter isoleren met de warmtedeken en de luchtfolies. Na uitnodiging kwamen ze eerst een inspectie doen van onze kruipruimte, de aannemer is een keurige nette man, die zeer grondig te werk ging. Na een afspraak gemaakt te hebben kwamen ze isoleren. Toevallig was dit in de koudste week van het jaar, het was minus 15 buiten!! Binnen een dag was alles klaar, de aannemer kwam daarna even alles inspecteren. Ook de moeilijker plekken als de waterput waren keurig ingepakt. Er was onmiddelijk al te voelen dat de enorme kou direct weg was, voor het eerst konden we behagelijk over onze vloer lopen en dat bij min15 buiten!!! volgens de aannemer bespaart het ook ongeveer 15% op de stookkkosten, wat ik gemakkelijk geloof. Maar het grootste voordeel was het gestegen WOONCOMFORT! Ik kan het dus ten zeerste aanraden om dit te doen, het is goed voor het milieu (minder gasverbruik, het zijn milieuvriendelijk en weinig grondstoffen die ze gebruiken), enorme verbetering van het wooncomfort (kou, vocht en schimmel zijn weg).

C uit Goirle | 29-11-2012

Geachte heer Reinbergen, Wij zijn tevreden klanten. Uw bedrijf heeft bij ons in april 2012 een bodemafsluiting als vochtisolerende maatregel in de kruipruimte aangebracht evenals een vloerisolatie als thermische maatregel onder de begane grondvloer en tevens aan de achterzijde van onze woning door middel van twee renovatiekokers kruipruimteventilatie gerealiseerd. Een en ander heeft ertoe geleid dat een voordien vochtige inwendige scheidsmuur in onze woning tussen de hal en de woonkamer na verloop van enige tijd nagenoeg droog is geworden. Bovendien komt de in onze hal hangende hygrometer thans niet meer boven de 65% terwijl het percentage voor de ingreep 75 tot 80% bedroeg. Sinds de ingreep is ook een schimmelplek die zich in onze hal bevond gaandeweg verdwenen. Een Bison vochtvreetapparaat in de hal neemt nagenoeg geen vocht meer op. Wij zijn ook zeer tevreden over de deskundige aanpak van het probleem, zowel wat het onderzoek in de voorfase betreft als ook de feitelijke zeer professionele uitvoering.Tot slot zij vermeld dat de kosten van de ingreep naar onze mening zeer redelijk zijn.

H uit Amersfoort | 28-11-2012

Nadat wij van verschillende aanbieders te horen hadden gekregen dat onze kruipruimte te laag was om te isoleren kwamen wij uiteindelijk via een buurman bij Energiek isolatie terecht. Wat een verademing. Na een vakkundige inspectie bleek dat ze het wel aandurfden. Doordat mijn man ziek werd kon hij de kruipruimte niet opruimen. Ook dit werd na overleg opgepakt. Verder kwamen er 3 enthousiaste jongens de boel isoleren wat tot grote tevredenheid is gebeurd. Deze mensen hadden hart voor hun zaak, werkten flink en wat ik nog het prettigste vond...super jongens om in huis te hebben. Zeker als je man bedlegerig in je huiskamer is. Volop tevredenheid dus. 2 dagen na de isolatie was het een erg koude winderige dag. Voorheen bleven wij dan met dikke sokken e.d nog niet warm. Nu was het erg comfortabel. Niet twijfelen. Deze mensen inschakelen dus!!!! Groet