Specialist in vloerisolatie en vochtbeheersing

Bel zelf
040 - 251 01 20

Warme voetenWarme voeten

Vloerisolatie met Thermoskussens

Vloerisolatie voor houten vloeren en betonnen vloeren.

U overweegt uw vloer vanuit de kruipruimte te laten isoleren omdat u genoeg heeft van een te koude vloer of u wilt besparen op uw energiekosten. U zoekt een betrouwbaar bedrijf, dat garant staat voor deskundigheid, kwaliteit en duurzaamheid. Dan bent u bij Energiek Isolatie aan het juiste adres.

Wij verbeteren al 35 jaar op een duurzame manier het binnenklimaat van bestaande woningen en gebouwen, onder meer door het isoleren van vloeren. Hierbij werken wij met TONZON Thermoskussens  (in licentie afgegeven door Tonzon B.V.). Wanneer de kruipruimte ook vochtproblemen geeft adviseren we om ook kruipruimtefolie toe te passen.

Hieronder de reactie van een klant, 14 jaar na het aanbrengen van vloerisolatie in combinatie met kruipruimtefolie:

In 1999 hebben we ons huis betrokken. Er was vochtschade aan balken en de vloer; hoog grondwaterpeil in de polder. Die balken en een stuk van de vloer hebben we laten vervangen en een dompelpomp aan laten brengen. Maar het nieuwe parket ging enorm schotelen (opbollen) door de vochtspanning en er bleef vochtschade. Via Vereniging Eigen Huis hebben we het advies gekregen om met Energiek in contact te treden voor het afdekken van de kleilaag in de kruipruimte en het isoleren van de houten vloer. Begin 2001 is de kruipruimtefolie aangebracht en twee maanden later de kruipruimteisolatie met Tonzon Thermoskussens. Hier hebben we nooit spijt van gehad! Wat een comfortverbetering. Warme voeten en een een veel drogere woonkamer. Het later gelegde nieuwe parket gaf geen krimp, oftewel het zette niet meer uit. We hebben de afgelopen 14 jaar een heerlijk comfortabele woonkamer gekregen en absoluut geen vochtproblemen meer in de kruipruimte en de begane grond. En daarnaast waren de service en de uiterst vriendelijke Brabanders van Energiek top! Een smerige klus daar het nat was, maar geen troep in huis. Superservice en topproduct.

Klik hier voor meer informatie over Tonzon Thermoskussens voor een warmere vloer

Klik hier voor meer informatie over speciale kruipruimtefolie bij problemen door optrekkend vocht