Specialist in vloerisolatie en vochtbeheersing

Bel zelf
040 - 251 01 20

Ervaringen - tevreden klanten

Tevreden met het resultaat van vloerisolatie en bodemafsluiting

Natuurlijk wilt u weten of onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Daarom leest u hieronder enkele reacties van onze particuliere klanten (de namen van deze klanten kunt u  bij ons opvragen).

Gielis uit Geldrop | 07-07-2017

Correcte en adequate informatie; prettig bezoek aan huis ivm concrete opdrachtdetails. Planning werk ( vloerisolatie 52 m2) in overleg, en geheel naar mijn wens. Uitvoering door 2 kundige vaklieden met prima klantgerichtheid. Installatie in de zomer; kan dus de effectiviteit van de maatregelen eerst op termijn beoordelen; Dat is de enige reden voor 4 sterren; heb er echter alle vertrouwen in dat het op 5 sterren zal uitkomen.

Idsinga uit Veldhoven | 06-05-2017

Bij het eerste contact was er ruim de tijd genomen om alles uit te leggen en een eerste onderzoek te doen.Door omstandigheden kon er binnen een maand al begonnen worden met de installatie, welke 2 dagen duurde. Vriendelijk, voorkomend personeel, die stevig doorwerkten. Voor het eerst sind ik in dit huis woon, sinds 1995, had ik warme voeten. We hebben de thermostaat meteen 1 graad terug gedraaid, tot 19,5 graden. Ben benieuwd hoe dit het komende jaar gaat uitpakken.

Z. uit Eindhoven | 02-05-2017

Beste Vincent, Hierbij willen wij je bedanken voor de prettige contacten en de bijzonder goede uitvoering van de vloerisolatie. De temperatuur van de vloer is aangenaam. Het is moeilijk in te schatten of dat ook door de buitentemperatuur komt, maar we vertrouwen er volledig op dat het probleem van koude voeten in de winter verholpen zal zijn. Met vriendelijke groeten, Bert en Rina Z.

J. uit Best | 26-04-2017

Beste Vincent, In de maand april 2017 is onze kruipruimte geïsoleerd. Zeer zorgvuldig zijn ze te werk gegaan en het resultaat is nu al merkbaar. De temperatuur in huis is aangenamer, de terugval in de temperatuur s'nachts is nu maar minimaal. De thermostaat kan nu al een graadje lager. En de echte winter moet nog komen....,dat belooft wat ! We hadden Energiek-Isolatie veel eerder moeten laten komen.

B. uit Nuenen | 26-03-2017

Tijdens het bezoek voorafgaand aan de offerte werd alles op een plezierige manier uitgelegd. De offerte was duidelijk en compleet conform de afspraken. Degene die het werk uitvoerde was plezierig in de omgang en hij heeft het werk profesioneel uitgevoerd. Wij kunnen Energiek isolatie dan ook bij iedereen aanbevelen als een terzake deskundige en professionele organisatie.

Ten B. uit Eindhoven | 16-03-2017

Jarenlang dacht ik dat mijn vloerverwarming kapot was tot Energiek Isolatie mijn vloer isoleerde met Tonzon isolatie. Nu is het heerlijk comfortabel warm en kunnen mijn radiatoren uit. Bovendien spaart het veel energie. Zeer deskundig advies, prettige mensen, heel servicegericht. Een aanrader!

B. uit Eindhoven | 11-03-2017

De vloerisolatie is goed aangebracht. Het gaf weinig rommel. Ik dacht dat het bij mijn vloer onmogelijk was om onder het parket te komen, maar Vincent heeft netjes een luik gezaagd. De uitvoering was ook prima. De vloer is zeker warmer, maar nu is de koude winter voorbij. Het echte effect komt pas volgend jaar.

C. uit Tilburg | 15-01-2017

Vincent, bedankt voor het deskundig advies en voor de realisatie op zeer korte termijn. De kamer voelt warmer aan en de vloer is ca. 2C warmer. Ik had het eerder moeten doen, en je ¨dat zeggen ze allemaal¨ is helemaal correct.

K. uit | 14-10-2016

Beste Vincent De ervaringen nu het een stuk kouder is met de isolatie zijn uitstekend. Het kille is helemaal verdwenen en de temperauur in de morgen is circa 2 graden hoger dan voorheen. Ook warmt de kamer snel op. Hadden we veel eerder moeten doen. Groet Lau Kuijpers

H. uit hardinxveld-giessendam | 02-09-2016

Mijn ervaringen met dit bedrijf. Juni 2016 Na een gesprek met de heer Vincent Reinbergen. Kwam hij tot een totaal oplossing van folie op de bodem en folie tegen de onderkant van de vloer. Het werk is heel erg netjes gedaan, alles is mooi afgewerkt en niet onbelangrijk vocht vermindering van 90 procent naar de helft! Ook is dit bedrijf zeer coulant met, als er kleine werkzaamheden bij komen, die buiten de offerte vallen. Dit bedrijf is echt een aanrader. Van der Hart

K. uit Venlo | 16-06-2016

Geachte heer, mevrouw Ik heb recentelijk de vloer van de van mijn woning (nehobo vloer) met thermokussens laten isoleren en de kruipruimte laten afdekken met folie. Ik ben meer dan verbaasd over het positieve resultaat van deze maatregelen. Met dit wisselvallige weer werd het normaal al zeer snel kil in de kamer en zou ook de temperatuur zakken. Deze verschijnselen heb ik tot dusver niet gezien, de kilte is verdwenen en ook blijft de temperatuur al bijna een week binnen een halve graad constant. Ik ben ervan overtuigd dat de getroffen maatregelen ook in het stookseizoen hun positieve werking zullen hebben. Ook de werkzaamheden door mensen van energiek isolatie mogen als uitstekend worden genoemd. Een investering die ik jaren eerder had moeten doen Met vriendelijke groet Lau Kuijpers Meuleveldlaan 35 Venlo

P. uit Lieshout | 04-02-2016

"Hadden niet gedacht dat het zo enorm werkt. Wij zijn 100% tevreden. Scheelt gauw 3 tot 3 1/2 graden. 's Morgens is het 3 graden warmer in de woonkamer. Bij het stoken van de houtkachel wordt het nu sneller warm en de temperatuur valt veel hoger uit. Het is gewoon comfortabeler geworden. Voorheen moesten we eerst bijverwarmen met de cv, maar dat is nu niet meer nodig."

H. uit Nuenen | 13-12-2015

Ik maak ondertussen al een jaar gebruik van de combinatie vloerisolatie/vochtwering. Had heel veel last van vocht. Door de deskundigheid van Vincent Reinbergen ben ik volledig hiervan af. De huiskamer koelde voorheen behoorlijk snel af. Nu kom ik smorgens op en is het 18 graden terwijl dit in het verleden zeker 2 graden lager was. Zowel wooncomfort als de vochtwering is een geweldig succes. Bedankt.

V. uit Venlo | 22-11-2015

Isolatie doet het prima, geen koude voeten meer. Uitstekende service.

S. uit Eindhoven | 19-11-2015

Goede ervaring met het bedrijf. Folie is door hen vakkundig aangebracht en vochtproblemen in woonkamer zijn weg. Extra luik in houten vloer laten maken, praktisch onzichtbaar. Aanbevolen!

T uit Eindhoven | 28-09-2015

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van de mensen van energiek isolatie. De kruipruimte werd zeer zorgvuldig onderzocht voordat besloten werd de folie en de TonzonThermokussens aan te brengen. Dat was een lastig karwei omdat mijn kruipruimte nog geen 30 centimeter hoog is. Prima werk. Ik zou het niet durven. Het voelt nu na één week al behaaglijker in huis.

Van K uit Eindhoven | 03-09-2015

Vriendelijke mensen, netjes en hard gewerkt, alles goed uitgelegd, meedenkend. Een van de mannen wees mij er bijvoorbeeld op dat de (eerder door een ander bedrijf aangebrachte) beluchtingsroosters voor de kruipruimte genoeg ruimte open lieten om muizen binnen te laten... Ik had niet gedacht dat het aanbrengen van de folies zoveel en zo secuur werk zou zijn met zoveel voorbereiding. Petje af voor de mensen die dit doen, ik heb grote waardering voor de volharding waarmee ze de klus in mijn te lage kruipruimte voltooid hebben.

V uit Baarlo | 04-07-2015

Zeer positief. Erg netjes gewerkt, alles opgeruimd. De heren stelden zich netjes voor. Alleen maar lof. Aan te bevelen aan iedereen. Fam V

Van der S. uit Belfeld | 26-06-2015

Stipt op tijd. Aardige werknemers en voor zover ik kan zien prima werk. Ik ben benieuwd naar de energierekening van volgend jaar.

J uit Geldrop | 11-06-2015

Prima bedrijf en mensen om in huis te halen voor het afsluiten/aanbrengen van Tonzon in de kruipruimte. Half Mei laten doen, en bijna onmiddellijk al duidelijk merkbaar - zonder verwarming! - 2 a 3 graden warmer (inschatting) dan voorheen. Ook op blote voeten een duidelijk verschil in temperatuur in de overgang van wel, naar niet geïsoleerde deel van de tegelvloer. Benieuwd wat de ervaring is als het kouder word en de verwarming wél weer aan moet.

W uit Tilburg | 02-06-2015

Wij hebben nu bijna een jaar geleden de tonzon-isolatie gekregen in ons 30-er jaren huis. Het was een hele toer voor de twee aardige, bekwame jongemannen om de folie in de lage kruipruimte te monteren. Er moest zelfs een middensleuf gemaakt worden om helemaal tot voorin te komen. Zakkenvol maagdelijk bouwzand werd er mondjesmaat uitgewerkt. Menig mens zou allang klaustrofobische angsten hebben gekregen, maar de twee medewerkers gingen rustig door tot de klus geklaard was. Meteen erna was al te merken dat de luchtvochtigheid in huis verminderde. De hygrometer gaf ook 20% verschil aan! De atmosfeer in huis voelde ook aangenamer. Daarna moesten de foliezakken nog aangebracht worden in die enge ruimte. Na een paar maanden liet het parket (op een houten vloer) overal aan de zijkanten kieren zien, een teken dat er echt een stevig droogproces plaatsvond. Met plezier heb ik die met de glasbolletjespasta van Alabastine (ideale vuller) dichtgesmeerd. En ik geloof dat na deze stookperiode een tweede vulronde gedaan kan worden. Het huis is sneller op temperatuur en we wachten de nieuwe gasrekening af.

S uit Geldrop | 06-05-2015

Mijn vrouw en ik kijken zeer tevreden terug op de in maart uitgevoerde werkzaamheden. Deskundig vooronderzoek werd gevolgd door een heldere offerte. Twee prettige werkmensen hebben het isolatie materiaal zonder veel rommel te maken in een dag aangebracht. Daarna waren we opmerkzaam op de resultaten. Een gasrekening hebben we nog niet gezien, maar de vochtige geur uit de kelderkast is verdwenen en we hebben sterk de indruk dat het warmer is geworden in huis. We zijn nieuwsgiering naar het objectieve nieuws dat de volgende gasrekening kan laten zien.

W uit Eindhoven | 06-02-2015

Zeer te spreken ben ik over het gehele proces van informatie verstrekken, onderzoek doen in de kruipruimte en de uiteindelijke uitvoering van de werkzaamheden. Al meteen na het aanbrengen van de bodemfolie werd voelbaar het vocht in de kruipruimte tegengegaan. Het openen van het kruipluik zorgde niet meer voor een toestroom van bedompte, vochtige lucht. De (houten)vloer en de balken konden gaan drogen. Een maand later tijdens het aanbrengen van de isolatiefolie was al meteen effect voelbaar. Alsof er rust kwam in de luchtlaag net boven de vloer. En in de dagen daarop volgend was ik aangenaam verrast over het gegeven dat de kamertemperatuur zo lang op pijl bleef. Dat was ik tot dan toe van mijn jaren-30 woning wel anders gewend. Al met al: een uiterst aangenaam effect en alleszins zeer de moeite van de investering waard. Uitgevoerd door mensen met hart voor de zaak; in dit geval mijn kruipruimte.

B uit Waalre | 28-01-2015

De aanleiding om de vloer te laten isoleren was de slechte verdeling van de warmte in onze kamer en het feit dat wij altijd koude voeten en onderbenen hadden als wij 's avonds op de bank zaten. Na goede voorlichting van Vincent Reinbergen, die zeer deskundig bleek te zijn, is op dinsdag 20 januari 2015 de vloerisolatie aangebracht door twee bijzonder aardige werknemers van Energiek Isolatie. Het verschil in comfort is enorm! We hebben geen koude voeten en onderbenen meer en de verdeling van de warmte in de kamer is heel veel beter. De thermostaat kan eerder omlaag aan het eind van de avond. Zelfs de atmosfeer in de gang is prettiger omdat de vloer minder koud is. Nu nog wachten op de gasrekening, die ongetwijfeld lager zal zijn. We hadden het veel eerder moeten laten doen!

R uit Zuid-Beijerland | 26-01-2015

In 1999 hebben we ons huis betrokken. Er was vochtschade aan balken en de vloer; hoog grondwaterpeil in de polder. Die balken en een stuk van de vloer hebben we laten vervangen en een dompelpomp aan laten brengen. Maar het nieuwe parket ging enorm schotelen (opbollen) door de vochtspanning en er bleef vochtschade. Veel gedoe met de parketleverancier die zei dat we moesten drogen of moesten bevochtigen. Bij de parketcommissie de strijd uiteindelijk gewonnen. Via Vereniging Eigen Huis hebben we het advies gekregen om met Energiek in contact te treden voor het afdekken van de kleilaag in de kruipruimte en het isoleren van de houten vloer. Begin 2001 is de folie aangebracht en twee maanden later de isolatie. Hier hebben we nooit spijt van gehad! Wat een comfort verbetering. Warme voeten en een een veel drogere woonkamer. Het later gelegde nieuwe parket gaf geen krimp, oftewel het zette niet meer uit. We hebben de afgelopen 14 jaar een heerlijk comfortabele woonkamer gekregen en absoluut geen vochtproblemen meer in de kruipruimte en de begande grond. En daarnaast waren de service en de uiterst vriendelijke Brabanders van Energiek top! Een smerige klus daar het nat was, maar geen troep in huis. Superservice en topproduct.

L uit Geldrop | 29-11-2014

In twee fasen is in september en oktober de kruipruimte van mijn woonkamer geïsoleerd. Vrijwel direct na het isoleren merkte ik een verschil van klimaat in mijn woning. Ik heb een houtenvloer, deze voelt veel behaaglijker aan. De echte kou is er af. Ook merk ik dat het veel aangenamer is als je van boven naar beneden komt. Er komt een heerlijke, aangename warmte over je heen als je de woonkamer binnenkomt. Ik ben daarnaast zeer te spreken over de vakkundigheid, deskundigheid en klantgerichtheid van de medewerkers van Energiek-Isolatie. Afgaande op de twee dagen dat er in huis gewerkt is, kan ik niet anders dan constateren dat het harde werkers zijn. Mannen die op een prettige manier hun werkzaamheden binnen mijn huis verricht hebben. Een aanrader!

M uit Susteren | 29-11-2014

Beste Vincent, Wij zijn uitermate tevreden over de isolatie van onze kruipruimte. Naast een deskundig advies, na een uitgebreide analyse van de kruipruimte, is het werk door twee medewerkers perfect en deskundig uitgevoerd. Daarbij moet worden vermeld dat een van beide compartimenten in de kruipruimte een wirwar van leidingen bevat, die nogal wat improvisatievermogen van beide medewerkers vroeg. Desondanks is het bewuste compartiment op een hele zorgvuldige wijze geïsoleerd. De eerste resultaten waren al spoedig zichtbaar en merkbaar: een droge kruipruimte en geen indringende vochtlucht meer in de hal en er heerst een aangenaam klimaat in de woning. Resumerend: een absolute aanrader!

Van der V. uit Nieuwstadt | 28-11-2014

Hallo Vincent. Wij zeer tevreden over het isoleren van onze kruipruimte,we hebben een stenen vloer en de kou is daar echt af,ook is het veel behaaglijker als we binnen komen,ook zijn we zeer te spreken over de mannen die de isolatie hebben aangebracht,zeer harde werkers. Dus al met al een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Rinus en Marianne van der Veen.

H uit E | 14-11-2014

Met twijfels gevuld om de kruipruimte van het huis te isoleren is contact gezocht met Energiek. Op basis van zijn advies,belofte en resultaten elders is gekozen voor het voordeel van de twijfel en dus voor isolatie. De uitvoering heeft inmiddels plaatsgevonden. Hierbij dient aangemerkt te worden dat dit is gebeurt door prettige en uiterst vakbekwame mensen. Uit ervaring kan ook gesteld worden dat de nazorg c.q. service prima in orde zijn. Afspraak is hier ook afspraak!!. De verwachtte resultaten zoals gesteld en beloofd zijn uit gekomen. Het huis is qua klimaat comfortabeler geworden en het vocht-gehalte is sterk afgenomen. Terug kijkend kan dan ook gesteld worden dat er geen vleugje spijt is van deze isolatie. Het beloofde is in alle opzichten waar gemaakt door Energiek.

J uit Eindhoven | 20-08-2014

Wij hebben door ENERGIEK Isolatie Tonzon folie laten aanbrengen ter isolatie van onze kruipruimte. Wij hadden al sedert bewoning jarenlast van vocht en schimmel in de hal. Daarvoor hadden we al eea geprobeerd zoals vochtvreters, schimmelwerende verf etc. maar niets leek te helpen. Ook de buitenmuren waren vaak aan de onderkant vochtig in winter, en we hadden boven vaak ook last door beslagen ramen. Na aanbrengen folie hebben wij geen last meer van vocht, condens en schimmel in de hal. Bovendien hebben we door isolatie ook veel lagere stookkosten weten te krijgen. Bovendien is ons huis buiten en binnen veel "droger" dan daarvoor waardoor een veel aangenamer binnenklimaat is onstaan. En dat door het laten aanbrengen van zo'n folie!! Alles wordt netjes en vakkundig aangebracht. We zijn zeer tevreden over de afwikkeling van het hele traject.

E.J. uit RIJEN | 01-04-2014

Afgelopen maandag, 31 maart 2014 heeft Energiek Isolatie hier in Rijen de kruipruimte geïsoleerd met onder andere folie. De mensen waren uiterst beleefd en zeer bedreven in hun vak. Het klink gek maar ik kan nu al verschil voelen. Ik kan nu eindelijk met blote voeten over mijn stenen vloer lopen. Daarnaast wilde ik de mogelijk aangrijpen om ook de baas, welke hier kwam inmeten, bedanken voor zijn enorme inzet en deskundigheid. Ik ben erg blij zeker omdat ik artrose heb dus koude niet goed is voor mij. Ik kan een ieder Energiek Isolatie aanbevelen. Algemeen dank voor alles. Vriendelijke groet, E.J.

T uit Best | 12-02-2014

We hebben in januari 2013 in de kruipruimte de vloer met folie laten bedekken en de onderkant van de betonnen vloer met de aluminium folie laten behangen. We hebben vloerverwarming en veel van de warmte ging naar de kruipruimte. De vochtigheid is inmiddels 40% was 60% en het is in huis een stuk aangenamer. Ze hebben het in 2 dagen aangebracht dit omdat de vloer ook in 2e verdeeld is. Er is door de medewerkers erg netjes gewerkt. Het is een aanrader!!!

W uit EINDHOVEN | 11-02-2014

nooit meer koude voeten!

L uit Beerse (België) | 09-11-2013

Wij bewonen dit vrijstaand huis nu een twintigtal jaren; na de grondige aanpak van de dakisolatie nu enkele jaren geleden bleef er ondanks een aanzienlijke verbetering van de isolatie toch nog altijd een kilte-gevoel op het gelijkvloers aanwezig. Via een rondvraag om ecologische vloerisolatie kwamen we bij uw bedrijf terecht; en dat heb ik me geen moment beklaagd! Ik was al dadelijk aangenaam verrast door de zeer grondige aanpak van het offerte-onderzoek waarbij u de tijd nam om de problemen eigen aan onze woonst op te sporen zodat we daarna met u de meest geschikte oplossing afspraken: dat werd een combinatie van kruipruimtefolie aangevuld met vloerisolatie onder de vorm van Tonzon Termokussens. Na akkoord met uw offerte bent u zeer snel aan de werken begonnen en ze zijn ook binnen de gesteld termijn afgehandeld door uw aangename en professionele werknemers. Zo kon ik nog voor de herfstkilte van de gedane werken profiteren! De positieve effecten waren er direct: gedaan was het met het kille, vochtige gevoel in de leefruimten; bovendien blijft de warmte beduidend langer aanwezig. Veelzeggend was het feit dat de poetsvrouw bij haar volgende bezoek spontaan over het verdwijnen van de kilte in huis begon, terwijl ze niet op de hoogte van de werken was :) Van harte bedankt voor uw oplossingen en vooral voor uw warme en persoonlijke aanpak! Beste groeten uit Vlaanderen...

P uit Sliedrecht | 08-09-2013

Jawel, complimenten! Nadat jullie de folie in de (lage) kruipruimte aangebracht hebben, is er het een en ander veranderd in ons huis. Geen nare vochtgeur meer en vooral, al na een paar weken, geen beslagen ramen meer. De hygrometer komt vrijwel nooit meer boven de 60% en zit eigenlijk eerder rond de 50% (even ter vergelijking: bij mijn ouders in een nieuwbouwwoning was het afgelopen week 80%, bij ons 50%). Zelfs na de toch moeilijke situatie van de afgelopen dagen: veel regen en dan ineens vorst. Normaal gesproken was dit een garantie op dik beslagen ramen en zelfs condens op de muur achter de koelkast. Wat een verbetering! Nu niets meer beslagen. Ook op het hout van de kasten geen schimmels meer.Dat het huis opgedroogd is, is goed aan de vloer te zien: die is bij de voordeur ongeveer een halve centimeter gezakt.

T uit 's-Hertogenbosch | 16-08-2013

De kruipruimte rook bij mij altijd vies. En ook de vochtigheidsgraad was in mijn woning veel te hoog. ik heb de website www.energiek-isolatie gelezen.ik heb contact opgenomen met deze organisatie en heb een goed gesprek gehad in alle rust en zonder opdringen. Wat mij al snel duidelijk werd is dat de materialen voor bodemafsluiting en vloerisolatie prima hun werk doen. Het ruikt binnen fris en in de winter heb je geen last van koude voeten meer. De mensen die bij mij gewerkt hebben waren netjes op tijd, en ruimden alles op. Ik heb zelf niets hoeven te doen. Bij het koffie drinken doen ze hun schoenen en/of overal uit. Ik heb goede ervaring opgedaan, en kan ze u aanbevelen.

W uit EINDHOVEN | 08-02-2013

De bodem van de kruipruimte hebben wij met folie laten bedekken. De relatieve vochtigheid vóór het aanbrengen was in de maanden oktober, november altijd in de orde van 90-95%. Altijd waren in die tijd 's morgens de ramen beslagen. Twee maanden lang was een ontvochtiger actief om de vochtigheid omlaag te brengen naar ongeveer 60%. Na aanbrengen van de folie zakte de vochtigheid naar 45-50%. Een gigantische verbetering!. De ontvochtiger staat nu in de schuur.

G uit Best | 03-02-2013

Alhoewel dat geen verzoek van u was, wil ik toch mede namens mijn vrouw waardering uiten over de aanpak en uitvoering van de bestrijding van vocht in onze kruipruimtes. Nadat wij onze woning in 1999 betrokken, ergerden wij ons aan vrijwel altijd natte ramen in ons voor-en achterhuis (zoals u weet hebben wij een bungalow met een voor- en achtergedeelte). Middelen als veel ventileren en vochtvreters mochten niet baten. Nadat wij u op het spoor kwamen, volgde een kosteloos zorgvuldig onderzoek, gevolgd door bevindingen, plan van aanpak en offerte. Alles werd op professionele wijze uitgevoerd. Dat alles gaf ons vertrouwen en leidde tot opdracht voor de uitvoering. Vrijwel meteen daarna verdween het euvel van natte ramen. Zelfs een langdurige natte voorjaarsperiode veranderde daar niets aan. De ramen (en die zijn er veel) bleven droog. Tot onze verwondering en genoegen, meldde u zich na drie maanden, om het werk te evalueren. Om dat te doen, moet je wel zeker zijn van je zaak, dachten wij. En inderdaad, de hele kruipruimte was droog. De betonnen opstaande muren, waren aanvankelijk donker van de vocht en zijn licht van kleur geworden. De hele oppervlakte tempex isolatie aan de onderzijde tegen de vloer die voorheen overal nat was, was kurkdroog geworden: geweldig! Een ander euvel dat zich voordeed was eveneens opgelost: de pissebedden waren verdwenen en de zilvervisjes zijn in aantal met eenderde verdwenen. Waar voorheen gemiddeld drie en een half beestje per dag voorkwamen, is dat momenteel nog maar gemiddeld een per dag. Van een kleine dertienhonderd per jaar, naar ongeveer driehonderdvijftig! En we verwachten dat dat aantal nog verder terugloopt. U hebt een groot compliment verdiend!

M uit GELDROP | 27-12-2012

Wij zijn erg tevreden met het isoleren van de kruipruimtes in onze woning. Voorheen rook je de aardse lucht door het hele huis, maar sinds de isolatie is dat vocht en reuk probleem opgelost. Ook over de werkzaamheden zijn wij erg tevreden. Correcte mannen die zonder veel rommel te maken hun werk doen. Wij kunnen het iedereen aanraden om met Energiek Isolatie in zee te gaan.

K uit ZAANDAM | 27-12-2012

Ervaringen uit de Zaanstreek. Bodem grondlaag afgesloten met MIOTEEN KR4 Door bebouwing op plaatsen waar voorheen fabrieksafval, vervuild met aromaten is gedumpt, werd in de woonruimten een binnenluchtkwaliteit gemeten, die de gezondheid op lange termijn negatief kan beïnvloeden. (De GGD normen werden overschreden). Als oplossing is gekozen voor MIOTEEN KR4 een driedubbellaags systeem dat oorspronkelijk is bedoeld voor kruipruimten waar het gehele jaar zichtbaar water staat boven de grondlaag. Door een onafhankelijk gecertificeerd bureau zijn 3 maanden na aanbrengen van MIOTEEN KR4, metingen van de luchtkwaliteit gedaan. Deze gaven aan dat in de woonruimten en in de kruipruimten geen stoffen (aromaten) meer gemeten zijn, die de gezondheid negatief beïnvloeden. Wel werden xylenen aangetroffen, die konden worden toegeschreven aan recent schilderwerk in de woonruimten, die dus op termijn zich ook niet meer zullen voordoen. Vochtkringen in vloerbedekking van kerkzaal. Na een grondige opknapbeurt van kerkzaal en nieuwe aanbouw aan bestaand kerkgebouw werden in de herfst vochtkringen in het nieuwe tapijt geconstateerd. Vochtmetingen zijn uitgevoerd, die een relatieve vochtigheidsgraad gaven van 99%. Ook werd geconstateerd dat er druppels aan de vloerbalken en vloerhout hingen van de kerkzaal. Wat was er in korte tijd gebeurd: 1. Door herstel gemeentelijk riool kwam het grondwater weer terug op het juiste peil, ongv. -/- 90 cm NAP. Voorheen liep het grondwater weg via het lekkend riool, wat tot gevolg had dat grondwaterpeil ook lager cq gelijk met onderzijde riool lag. 2. Door nieuwe aanbouw waren enkele ventilatieopeningen afgesloten. 3. In de kerkzaal werd vloerbedekking aangebracht met lijm op tussenlaag die weer op de houtenvloerdelen gemonteerd. Voorheen kon de uitdamping door de houtenvloer plaatsvinden en waren er meerdere niet afgesloten ventilatieopeningen. Na oa. inwinning advies bij het voormalig Bouwcentrum te Rotterdam, gaf deze het nadrukkelijk advies om een dampremmende folie toe te passen, die is te prefereren boven andere oplossingen. Dit advies is opgevolgd met een zeer goed resultaat. Op een zaterdag het eerste compartiment van een totaal van 4 onder de kerkzaal, door een aantal vrijwilligers in eigen beheer aangebracht. Op zondagmiddag was de vochtigheid al gedaald van 99 naar 75% ! Zo zijn ook de overige compartimenten, van elk met een afm. van 20 x 5 mtr, door vrijwilligers onder handen genomen. Het heeft nog wel 6 weken geduurd voor dat al het vloerhout weer droog was. Onnodig te memoreren dat hiermee op langere termijn een grote kostenpost is voorkomen. Bijkomende voordelen zijn: 1. Grondlucht in kerkzaal was verdwenen. (Een gerenommeerd koordirigent van buiten Zaanstad, liet zich ongevraagd ontvallen dat hij geen grondlucht meer rook !) 2. Vliegen in de toren, welke een verbinding had met de kerkzaal, lieten zich niet meer zien. Contact opnemen nav. deze referenties dat kan via ENERGIEK ISOLATIE. GKk te Zaanstad

H uit BAARLO | 14-12-2012

Wij zijn zeer tevreden over het isoleren van onze kruipruimte.Wij hebben een stenen vloer, die met name 's winters ijskoud en onbehaaglijk aanvoelde. De kou is daar echt af. Als wij thuiskomen en de cv een graadje hoger zetten is het ook beduidend sneller warm en behaaglijker als voorheen. Complimenten ook voor de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Zonder al te veel rommel te maken hebben ze klus binnen een dag geklaard. Dus al met al een echte aanrader.

C uit VENLO | 12-12-2012

Ik ben zeer tevreden over zowel de werkzaamheden als het resultaat. Als je s nachts de verwarming uit hebt met koud weer, koelt het duidelijk minder af en hoef je s morgens minder hard te stoken. Het behaaglijker klimaat in huis is deze relatief geringe investering, die je uiteindelijk ook terug zal verdienen, zeker waard!

W uit MAASBRACHT | 08-12-2012

Na enige oriëntatie betreffende vloerisolatie ben ik uitgekomen bij het Tonzon-vloerisolatiesysteem. Na een prettig en uitgebreid telefonisch contact met ENERGIEK hebben we een offerteafspraak gemaakt. ENERGIEK toont aan niet alleen een standaardproduct te leveren/installeren, maar ook verder te gaan en zelfs bij een hoogte van slechts 38cm de Tonzon-isolatie aan te brengen. Ik merk nu bij het begin van de winter dat de luchttemperatuur van mijn benedenvertrekken duidelijk langer op niveau blijft. Dit geldt niet alleen voor de delen waar vloerverwarming is toegepast, maar ook voor de vertrekken waar dit niet het geval is. Al is het effect uiteraard beter merkbaar bij de wél vloerverwarmde ruimten. Tot slot ben ik niet alleen bijzonder te spreken over de klantgerichtheid van dhr Reinbergen, maar ook van de vakkundigheid van zijn medewerkers.

m uit Eindhoven | 06-12-2012

Bijna een jaar geleden heb ik me georienteerd op kruipruimte isolatie, grotendeels vanwege het feit dat in de herfst en winter onze vloer altijd ijskoud was en dat zeer onbehagelijk was. Op onze vloer hadden we een dunne laag alu folie en laminaat hierop. Na wat rondgekeken te hebben zag ik dat er ruwweg twee systemen zijn, de ene die goedkoper is en PUR schuim in de ruimte spuit, en de wat duurdere versie van bovenstaand bedrijf. Het PUR schuim spuiten kwam niet overtuigend en wat prutserig over, in tegenstelling tot het beter isoleren met de warmtedeken en de luchtfolies. Na uitnodiging kwamen ze eerst een inspectie doen van onze kruipruimte, de aannemer is een keurige nette man, die zeer grondig te werk ging. Na een afspraak gemaakt te hebben kwamen ze isoleren. Toevallig was dit in de koudste week van het jaar, het was minus 15 buiten!! Binnen een dag was alles klaar, de aannemer kwam daarna even alles inspecteren. Ook de moeilijker plekken als de waterput waren keurig ingepakt. Er was onmiddelijk al te voelen dat de enorme kou direct weg was, voor het eerst konden we behagelijk over onze vloer lopen en dat bij min15 buiten!!! volgens de aannemer bespaart het ook ongeveer 15% op de stookkkosten, wat ik gemakkelijk geloof. Maar het grootste voordeel was het gestegen WOONCOMFORT! Ik kan het dus ten zeerste aanraden om dit te doen, het is goed voor het milieu (minder gasverbruik, het zijn milieuvriendelijk en weinig grondstoffen die ze gebruiken), enorme verbetering van het wooncomfort (kou, vocht en schimmel zijn weg).

C uit Goirle | 29-11-2012

Geachte heer Reinbergen, Wij zijn tevreden klanten. Uw bedrijf heeft bij ons in april 2012 een bodemafsluiting als vochtisolerende maatregel in de kruipruimte aangebracht evenals een vloerisolatie als thermische maatregel onder de begane grondvloer en tevens aan de achterzijde van onze woning door middel van twee renovatiekokers kruipruimteventilatie gerealiseerd. Een en ander heeft ertoe geleid dat een voordien vochtige inwendige scheidsmuur in onze woning tussen de hal en de woonkamer na verloop van enige tijd nagenoeg droog is geworden. Bovendien komt de in onze hal hangende hygrometer thans niet meer boven de 65% terwijl het percentage voor de ingreep 75 tot 80% bedroeg. Sinds de ingreep is ook een schimmelplek die zich in onze hal bevond gaandeweg verdwenen. Een Bison vochtvreetapparaat in de hal neemt nagenoeg geen vocht meer op. Wij zijn ook zeer tevreden over de deskundige aanpak van het probleem, zowel wat het onderzoek in de voorfase betreft als ook de feitelijke zeer professionele uitvoering.Tot slot zij vermeld dat de kosten van de ingreep naar onze mening zeer redelijk zijn.

H uit Amersfoort | 28-11-2012

Nadat wij van verschillende aanbieders te horen hadden gekregen dat onze kruipruimte te laag was om te isoleren kwamen wij uiteindelijk via een buurman bij Energiek isolatie terecht. Wat een verademing. Na een vakkundige inspectie bleek dat ze het wel aandurfden. Doordat mijn man ziek werd kon hij de kruipruimte niet opruimen. Ook dit werd na overleg opgepakt. Verder kwamen er 3 enthousiaste jongens de boel isoleren wat tot grote tevredenheid is gebeurd. Deze mensen hadden hart voor hun zaak, werkten flink en wat ik nog het prettigste vond...super jongens om in huis te hebben. Zeker als je man bedlegerig in je huiskamer is. Volop tevredenheid dus. 2 dagen na de isolatie was het een erg koude winderige dag. Voorheen bleven wij dan met dikke sokken e.d nog niet warm. Nu was het erg comfortabel. Niet twijfelen. Deze mensen inschakelen dus!!!! Groet